Mit tehetnék az ilyen szinten hamar zsírosodó hajjal?
Szerintem hetente hajat mosni igénytelenség, addigra már büdös is a haj. Én két-három naponta mosom, és nem esik nehezemre, utálom, ha igénytelen. És attól, hogy összefogod, még ugyanolyan zsíros, ne gondold, h nem látszik.
Szerintem ezzel nincs mit tenni, hajat kell mosni amennyiszer szükséges.
Nekem minden nap kellett volna mosnom,mert rettenetesen nézett ki.Mindig ilyen gyorsan zsirosodó volt a hajam.Suliidőben én is 2-3 naponta mostam és minden 2. nap összefogtam a hajam.
Nekem a hajfestés segitett.4-5 napig úgy néz ki,mintha frissen lenne mosva :) Bár most,hogy nem megyek sehova,csak hetente mosok hajat.
Nagyon kevesen vannak, akiknek elég a heti egy hajmosás. Meg ha minden második nap mostad, nem is fogsz tudni egyből átállni heti egyre.
Eleinte én is két naponta mostam, egy hónap alatt sikerült váltani heti kettőre, úgy, hogy minden mosásnál más sampont használok. (Mármint 2 sampont felváltva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!