Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szoláriummal kapcsolatban...

A szoláriummal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Aki már jártas ebben az segítene?

Figyelt kérdés

-Ha most kezdem és nem akarom tulzásba vinni akkro milyen gyakran és hány percre menjek?

-Minden szoliban van ilyen kis szemüveg?És annak nem látszik meg a helye?

-Álló szoliból hogy jövök ki,úgyértem hogy azok a szövek forróak és vakítóak?

-Nagyon meleg van odabent?

-Testápolózzam be magam előtt:

2010. febr. 9. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia ! szerintem először 3-4 percre menj .. aztán fokozatosan növeld az időt

-elég ha becsukod a szemed, de ahová én járok ott nincs is szemüveg.. máshol nemtudom hogy van.

- a csövek nem olyan melegek, tehát ha hozzáérsz nem lesz égési sérülésed.

-igen, meleg van, de megy közbe ventillátor és az kicsit hűt :)

- én nem szoktam magamra kenni semmit.

de ha sminkeled magadat azt szoli előtt érdemes lemosni.

2010. febr. 9. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Néhány tipp a szolárium helyes használatához:

- szolárium használat előtt távolítsuk el a sminket

- használjunk bőrradírt, mely eltünteti az elhalt hámsejteket,így egyenletesen barnulhatunk

- fokozatosan növeljük a szoláriumban töltött idő hosszát, így elkerülhető a leégés veszélye

- szolárium használat után használjunk hidratáló krémet, mely megelőzi a bőr kiszáradását

- szoláriumozás alatt tartsuk csukva szemünket vagy használjunk védő szemüveget, mert az erős fény káros hatással lehet látásunkra és akár szemhályog kialakuláshoz is vezethet

- szoláriumozáskor ne használjunk kozmetikumokat, mert akadályozzák az egyenletes barnulást és akár hegesedést is okozhatnak

- szolárium használat előtt minden ékszert távolítsunk el magunkról, mert azok hátráltatják az egyenletes barnulást,de ha átmelegednek akár meg is égethetjük a bőrfelületét.

Bár veszélytelen kikapcsolódásnak tűnik, a helytelen szolárium használat akár komolya bőr- és szemproblémákat is okozhatnak, ezért fontos, hogy tisztában legyünk a szolárium veszélyeivel és szabályaival. Ha bár milyen kérdésünk lenne kérdezzük meg a szolárium kezelőt, ki további információkkal láthat el bennünket.

2010. febr. 10. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!