Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nok manapsag miert kennek...

A nok manapsag miert kennek minden trutyit a hajukra?

Figyelt kérdés
A haj belulrol taplalhato! Egeszseges eletmod, Vitamin , Feherje, Zoldseg, Mozgas. Ha Ez meg van es ritkul vagy hullik esetleg korpas zsiros, Akkor Irany az orvos, Nem szodabikarbona, meg ricinus. De aki akarja a deli ebedet is a fejere teheti ...

2015. jan. 27. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom miért baj az, ha a növényi hajapolast követi valaki vagy természetes dolgokat akar használni és nem az agyon bacott szintetikus szarokat. A ricinus táplálja a hajhagymakat! Serkenti a növekedést! De ez nem helyettesíti az egészséges életmódot.
2015. jan. 27. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező te nem szoktál hajat mosni?
2015. jan. 27. 14:34
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
na ne mondd..! de a belső táplálás önmagában még nem elég. az arcodat is kenni kell krémmel, hiába eszel szuperegészségesen. amúgy a mozgásnak semmi köze a haj állapotához.
2015. jan. 27. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
de, ha nagyon megizzadsz akkor csatakos lesz ;)
2015. jan. 27. 16:01
 5/12 A kérdező kommentje:

3 #

A mozgasnak semmi koze a haj allapotahoz? Ezt komolyan mondod? Az egesz szervezet egy egesz, mindennek mindenhez koze van. Nezd mar meg a sportolo csajok hajat, mennyire vastag es egeszseges! Nem hulladekot esznek, es rengeteget mozognak, ami altal Jobb lesz a verkeringes es az oxigen ellatottsaga a szervezetnek, igy a hajhagymaknak is tobb Vitamin es oxigen jut...

A borodnek kifejezetten jot tesz a koolajszarmazek kenegesd csak jo draga kremekkel ... ennyi erovel disznozsirt is tehetnel ra ;)

Lokottek ki mondta Hogy nem mosok hajat?

2015. jan. 27. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:

"Nezd mar meg a sportolo csajok hajat, mennyire vastag es egeszseges!" - G E N E T I K A

"Nem hulladekot esznek, es rengeteget mozognak, ami altal Jobb lesz a verkeringes es az oxigen ellatottsaga a szervezetnek, igy a hajhagymaknak is tobb Vitamin es oxigen jut... " - az egy dolog, én is egészségesen étkezem, mégis szar a hajam, mert ILYET ÖRÖKÖLTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. jan. 27. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Sőt, ha túlzásba viszed a sportot, akkor elkezdhet picit hullani. Persze lehet, hogy én vagyok defektes... :)))
2015. jan. 27. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Kenem a hajam argán olajjal, néha mézes-tejes pakolást teszek rá... ezt nyár óta csinálom és azóta kb semmi baja a hajamnak. Előtte full száraz volt mint a szalma és töredezett. Egészséges életmód mellett.. ami kevés magában.
2015. jan. 27. 18:57
 9/12 anonim ***** válasza:

és ki mondta, hogy drága kőolajszármazékokkal kenegetem a bőröm? nagyon frusztrált lehetsz valamiért. vannak természetes krémek, hajápoló szerek is.

az őskorban még biztos bevált az egészséges táplálkozás, de ma már annyi külső hatás éri a hajunkat, hogy muszáj még kívülről is ápolni. mellesleg miért zavar téged, hogy más mit ken a hajára?

2015. jan. 27. 23:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom, hogy mozgassal meg a genetikan is lehet javitani. Adott a genetikailag spulni testu ember ha nem csinal semmit olyan lesz mint egy teleszartzokni. De ha mozog, nagyban megvaltozik a testfelepitese, persze onmagahoz viszonyitva. Lehet soha nem lesz modell alkatu, de sokkal Jobb mint az alap allapot. En ebben hiszek es magamon tapasztaltam, ha tobbet mozgok erosebb a testem es a hajam is. Lehet Ufo vagyok, de mukodik :)
2015. jan. 28. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!