A nok manapsag miert kennek minden trutyit a hajukra?
3 #
A mozgasnak semmi koze a haj allapotahoz? Ezt komolyan mondod? Az egesz szervezet egy egesz, mindennek mindenhez koze van. Nezd mar meg a sportolo csajok hajat, mennyire vastag es egeszseges! Nem hulladekot esznek, es rengeteget mozognak, ami altal Jobb lesz a verkeringes es az oxigen ellatottsaga a szervezetnek, igy a hajhagymaknak is tobb Vitamin es oxigen jut...
A borodnek kifejezetten jot tesz a koolajszarmazek kenegesd csak jo draga kremekkel ... ennyi erovel disznozsirt is tehetnel ra ;)
Lokottek ki mondta Hogy nem mosok hajat?
"Nezd mar meg a sportolo csajok hajat, mennyire vastag es egeszseges!" - G E N E T I K A
"Nem hulladekot esznek, es rengeteget mozognak, ami altal Jobb lesz a verkeringes es az oxigen ellatottsaga a szervezetnek, igy a hajhagymaknak is tobb Vitamin es oxigen jut... " - az egy dolog, én is egészségesen étkezem, mégis szar a hajam, mert ILYET ÖRÖKÖLTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ki mondta, hogy drága kőolajszármazékokkal kenegetem a bőröm? nagyon frusztrált lehetsz valamiért. vannak természetes krémek, hajápoló szerek is.
az őskorban még biztos bevált az egészséges táplálkozás, de ma már annyi külső hatás éri a hajunkat, hogy muszáj még kívülről is ápolni. mellesleg miért zavar téged, hogy más mit ken a hajára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!