Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Manapság egyre több fiú,...

Toxikus kérdése:

Manapság egyre több fiú, férfi távolítja el a tesszőrzetét. Ezt figyeltem meg az edzőtaeremben, és a baráti körömben is. Undorítónak tartják a nők a férfi testszőrzetet?

Figyelt kérdés

Csak divatból nem borotválnám le, de ha ez így gusztistalan a nők számára, hát megteszem. Bár newm tudom, mennyire fáj.

Nekem ráadásul fekete aszőrzetem sajnos (mindenhol) tehát nemcsak közelről látszik.

Mellesleg a hátam, seggem egyáltalán nem szőrös, soha nem is volt, a hónaljamat eddig is borotváltam, a genitálián pedig viszonylag rövidre van vágva.

A barátnőmnél még nem hoztam szóba, egyelőre nem tudom, ő hogy viszonyul ehhez az egészhez.

Itt elsősorban arról lenne szó, hogy alkarról és lábról le kellene-e borotválnom a fekete szőrt, hogy ne legyen egy nő számára gusztustalan?

Eleinte furcsán néztem ezt a jelenséget, de kezdem elhinni, hogy én nem haladok eléggé a divattal (28 éves vagyok)

2014. dec. 22. 00:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem csak a szőrös férfiak tetszenek! Nem a mai kis b*zik akik mindenhol szőrtelenítenek! Imádom a szőrös kezeket, labakat, hasakat! 21/L
2014. dec. 22. 00:04
 2/16 A kérdező kommentje:

Köszi :) Akkor is, ha fekete a szőr? :)

Azért az eléggé látszik messziről is..

2014. dec. 22. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Le ne szedd a szőröd,undorító és nagyon b*zis.Sokkal férfiasabb ha szőrös a pasi.Persze az sem jó ha valaki csubakka de mint ahogy te leírtad nem ez a kategória vagy:) 20/L
2014. dec. 22. 00:12
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát én is attól félek, hogy bbuuzzinak néznének emiatt..

Meg van néhány lány, aki tényleg azt szereti, ha a férfi tök csupasz, mint maga a nő.

2014. dec. 22. 00:21
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Lábról, kézről nehogy leszedd! Úszóknál oké csak, de amúgy szerintem az undorító, mikor onnan leszedik hetero férfiak!

Na a hát például már más kérdés...

2014. dec. 22. 00:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Nos nem vagyok lány, de nálad fiatalabb, 21 éves és az én korosztályomban nem is hallottam olyanról aki a mellkasát borotválná. Hónalj meg ágyék az oké, de máshol eléggé homár beütése van. Én úgy tudom, hogy ez inkább komoly testépítőknél divat. Valamelyik volt testépítővel néztem is interjút a neten, ahol arról panaszkodott, hogy amikor kiment az USA-ba és meglátták az edzőteremben, hogy borotválva van a mellkasa mindenki azt hitte, hogy meleg :D
2014. dec. 22. 00:27
 7/16 Bernadett92 válasza:
100%
Na figyi, a metroszexuális meztelen csigákat egy lány sem szereti :D Azaz csak kevés, pl. az én barátnőim közül egy (1). Amúgy meg a fekete szőrzetnél férfiasabb a világon nincs :D
2014. dec. 22. 00:45
 8/16 Bernadett92 válasza:
És hogy fáj-e a szőrtelenítés? Igen! Baromira :D
2014. dec. 22. 00:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfi legyen szőrös. Pont.
2014. dec. 22. 01:40
 10/16 anonim ***** válasza:
31%

Nyugodtan leszedheted, nem kell rajta vacilálni, ha mégse jó úgy, egy hét alatt visszanő.

Efelé megy a tendencia, pár évtizede teljesen természetes látvány volt a hónaljszőr még a nőknél is. Bizony.

Azzal ne foglalkozz, hogy egy ilyen kérdésre kapásból húsz bxzizó és meztelencsigázó ugrik, nézz szét az utcán, már nem az ő hozzáállásuk uralkodik.

Lányok véleményével sem érdemes foglalkozni, mert olyan szinten nem érdekli őket darabra se a másik, se a saját fiújuk testének mikéntje, hogy meglepődnél. Nekik a szerelem egy életérzés, abban is inkább a saját helyük megéléséről szól. Szóval akkor szedd le, ha neked jobb érzés úgy, és te tartod már zavarónak.

Bizony sok férfi régen is szőrtelenített, mert van, aki 8-szor szőrősebb fajta a másiknál. Azok könnyen ugatnak, akin csak fakó pehely szálak vannak. Mivel régen nem lehetett, mert hát "mit szólnak hozzá", "ilyet egy férfinek nem lehet" ezért az ember titokban próbálta életlen pengével ritkítani, rövidíteni, de csak annyira, hogy meg ne lássák, hogy vágva van. Iszonyat kínlódás volt.

Hát e szempontból örülök, hogy már nem abban a világban élünk.

Vélemények megoszlanak, ha levágod. A nagy többséget nem érdekli, észre sem veszi, hidd el nekem. Fog maradni, aki bxziságnak tartja, de sokan ma már azt tartják gusztustalannak, ha ott hagyod. Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Mindenesetre ma már simán ki lehet menni lenyírt lábbal az utcára, semmi pláne nincs benne, egy olyan világban, ahol fiúk fülbevalóval járnak...

2014. dec. 22. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!