Manapság egyre több fiú, férfi távolítja el a tesszőrzetét. Ezt figyeltem meg az edzőtaeremben, és a baráti körömben is. Undorítónak tartják a nők a férfi testszőrzetet?
Csak divatból nem borotválnám le, de ha ez így gusztistalan a nők számára, hát megteszem. Bár newm tudom, mennyire fáj.
Nekem ráadásul fekete aszőrzetem sajnos (mindenhol) tehát nemcsak közelről látszik.
Mellesleg a hátam, seggem egyáltalán nem szőrös, soha nem is volt, a hónaljamat eddig is borotváltam, a genitálián pedig viszonylag rövidre van vágva.
A barátnőmnél még nem hoztam szóba, egyelőre nem tudom, ő hogy viszonyul ehhez az egészhez.
Itt elsősorban arról lenne szó, hogy alkarról és lábról le kellene-e borotválnom a fekete szőrt, hogy ne legyen egy nő számára gusztustalan?
Eleinte furcsán néztem ezt a jelenséget, de kezdem elhinni, hogy én nem haladok eléggé a divattal (28 éves vagyok)
"Mindenesetre ma már simán ki lehet menni lenyírt lábbal az utcára, semmi pláne nincs benne, egy olyan világban, ahol fiúk fülbevalóval járnak..."
Na, élőben ilyet kb 1x láttam, azt hittem hasra esek. Nekem kifejezetten rohadtul szőrös a lábam, de 20x jobban néz ki a borotvált férfi lábnál. Egyszerűen nem tudok olyan szőrösségi fokot elképzelni az egybefüggő hajszerű szőrrétegen kívül, amikor jobban néz ki egy csupasz láb.
Van kát olyan pasi ismerősöm akiknek a kézfején és alkarján is fekete szőr van, de ugye nem tehetnek róla. Mondjuk azt nem tudom őket zavarja e a dolog, egy kicsit biztosan, de szerintem aki emiatt elítél egy embert az nem normális. Inkább legyen ott és látszódjon, akinek nem tetszik legalább nem fogja hülyíteni a srácot... de ha leborotválná akkor látszódna ahogy a pici szőrszálak nyoma ott van ahogy nő és arra azt mondanám hogy b*zis, ha legyantáztatná lehet hogy fel se tűnne egy idegenen, de az fáj, sokan nem merik de szerintem nem is kell. Egy férfin természetes hogy erősebb a szőrzet. Nálunk az évfolyamtársak már általánosban borotválták a lábulat, most a pasikra gondolok, és már akkor hominak néztük őket, persze gyerekek voltunk még, de már tudtuk akkor is hogy ez nem oké egy pasinál.. Szerintem ha egy pasinak ha a karján meg lábán van erősebb szőr az nem probléma, nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
De mondom, ha te akarod borotválni akkor tedd azt, csak számolj vele hogy leszenk akik cikizni fognak emiatt. Ha csak mások miatt tennéd inkább ne tedd.
Jobb ha szőrös a karod, mintha az látsződna hogy a miliméteres kis szőröcskék ott vannak, mert akkor le sem tagadhatnád h borotválod, és tutira ferde szemmel néznének rád. Egy normális nő nem ilyed meg egy pasis pasitól.
Persze ahol kell ott azért szedje le magáról, de a kar láb nem az a terület.
23N :)
én is jobban szeretem, ha egy pasi intim területen, hónaljon és mellkason eltávolítja/megrövidíti a szőrzetet, de a láb és kar teljesen más tészta, erős túlzásnak tartom.
21/L
én a szőrös hónaljtól konkrétan rosszul vagyok,azt mindenképp borotváld!
az intim mindenkinél kérdéses,ezt a barátnőddel beszéld meg.szerintem a többi maradhat.egyébként meg,az a legfontosabb,hogy te jól érezd magad a bőrödben:)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
A "toxikus" nickemel valamiért nem tudok belépni, csak ezzel a másikkal.
A hátam, vállam, felkarom, kézfejem, seggem egyáltalán nem szőrös,
viszont az alkarom és a lábam igen, de hát akkor azon marad is a fekete szőr.
Mindenkit felpontoztam :)
A "toxikus" nickemel valamiért nem tudok belépni, csak ezzel a másikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!