Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Manapság "illik" kitépni az...

Manapság "illik" kitépni az orrszőrt? Ti ki szoktátok szedni? Gáz ha kilóg egy két szál orrszőr az orrból?

Figyelt kérdés
ha csak pihe van, azt is illene kitépni?

2014. márc. 17. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy mindenképp szedd ki szerintem,mert visszataszító..
2014. márc. 17. 18:33
 2/7 A kérdező kommentje:

jó nem ilyen rendes szőrre gondolok, csak pihére, ami nem is tudom hogy látszik-e.

De egyébként ti kiszeditek? úgy értem sokan szedik ki az orrszőrüket, vagy orr "pihéiket"?

2014. márc. 17. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
én szoktam szedni, szerintem jobb ha te is azt teszed ;)
2014. márc. 17. 19:10
 4/7 A kérdező kommentje:

fiúk is szedik?

én eddig csak egy fiútól hallottam, hogy szedi.

kiváncsi lennék rá, hány fiú szedi ki. :D

2014. márc. 17. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nyírom fiúként orrszőrnyíróval. :) Szerintem gusztustalan ha látszik, főleg ha kilóg.
2014. márc. 17. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,de én szedem.
2014. márc. 18. 09:16
 7/7 anonim válasza:
Lányoknál egyáltalán nem gáz, ha picit hosszabb és sűrűbb az orrszőr, ha kilóg persze azt levágja ha látszik is, de nekik elég vékony a szőrük és az nem csúnya.Fiúknál gázosabb ez a helyzet.
2022. jún. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!