A hajam az utóbbi időben iszonyatos módon gubancolodik, már a hajmosás alatt is, alig lehet kifésülni. Valami ötlet az okokra vagy a kezelésre?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 04:38
1/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen sz ar a hajam.Bedaueroltattam,így már nem fésülködöm csak hajmosáskor.
2/11 anonim válasza:
Megfelelő balzsam...és sampon. Vannak erre speciális dolgok...olajok akár.
3/11 anonim válasza:
Balzsamot használj mindig hajmosáskor, vagy olyan sampont, ami sampon és balzsam együtt..
4/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy száraz, töredezett? Nekem akkor volt ilyen a hajam.
5/11 anonim válasza:
Sok-sok balzsam az egész hajra, nem csak a végére.
Jól masszírozd bele hajadba, várj egy kicsit, hogy hasson és még vizesen próbáld meg nagyjából kifésülni, akár az ujjaiddal, nem kell fésűvel. Utána öblítsd le. Ha nagyon durva, akkor akár kétszer is balzsamozhatsz.
6/11 anonim válasza:
mindenkepp hasznal minimum balzsamot, de en gyakran hasznalok maszkot is. Ha hasznalsz es megis kezelhetellen a hajad, akkor enm a amegfelelo termeket hasznalod. Nekem nagyon nehez, vastag hajam van, nekem csak a panten er valamit a tobbi harmatcsepp neki...
7/11 anonim válasza:
Ha túl sok balzsamot használsz, akkor csak túlpuhítod a hajad, ami megint gubancolódni fog. Jó minöségű sampon, és balzsam kell, azokból kevés is elég, és hatásosak. Menj fodrászkellékesbe, és ott vásárolj.
8/11 anonim válasza:
Vágass belőle. Ugyan ez volt velem is, bármit használhattam. Én olyan 20-25 centit vágattam belőle, ez megoldotta a problémát, pedig már visszanőtt, de még mindig jó.
9/11 anonim válasza:
Nekem is a vágatás segített. Egyszerűen túl hosszú volt és folyton csomóban állt a hajam. A balzsam se segített rajta. Levágattam 15-20 centit és teljesen felfrissült a hajam is meg én is..azóta visszanőtt már és most rendezett. Valószínű a töredezett haj jelentette a problémát.
10/11 anonim válasza:
Mosás előtt fésüld ki, mert nedvesen nem valami jó dolog és nehezebb is. Lehet, hogy a samponod vagy a balzsamod nem megfelelő. Van olyan sampon, amitől nagyon sprőd és göndör lesz a hajam, meg olyan is, amitől puha és egyenes, a balzsamok között is van különbség, ki kell tapasztalni. Abban is lehet valami, hogy töredezett, száraz a hajvéged, de azon egy vágás könnyen segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!