Valami trükk, ötlet hajvasalo helyett?
Szoval a munka mellett általában hajmosasra este jut időm,és mivel elég száraz,hagyom éjjel megszaradni,nem roncsolom mesterséges hővel.
Csak borzasztó nehezen szarad a hajam,így is reggel meg rá kell szaritanom.
Ez csak az egyik baj reggelente...a masik,hogy alapból hullamos,göndör össze vissza hajam van,ami mosás után mutatkozik meg a legjobban.
Soma mama olyankor semmi hozzám kepest...nagy nehezen kontyot tudok ilyenkor reggel csinálni.
Aztán amikor van egy kis időm a Remington Frizz Therapy-s hajvasaloja szokott segíteni...kb 2 napig.
Zárójelben megjegyzem hogy nyilván a Brasil Cacau-s kezelés életet mentene nálam,minden álmom is egy olyan egyébként,dehát a pénz nagy úr...
Szóval az a kerdes,hogy mi a fenét csinaljak ejjelre a vizes hajammal,hogy reggel ne egy tényleges szalmakazal legyen a hajam.
Apolasrol legyszives ne regeljetek,ricinus olajos pakolas,nagyon jó sampon-balzsam kombinaciok gondoskodnak erről.
Nekem az a lenyeg,hogy reggelente,mosás után emberek közé tudjak menni,hajvasalo hasznalata nelkul.
Pl a fonas volt mar otleteim közt,de mivel nem szarad meg benne a hajam,nem érek vele semmit.
Neztem mar youtube-on "overnight"-os videokat,kiprobaltam trükköket,sajnos nem...
Bárki ajánl közületek valami újat,kipróbálnam!!
Szerintem is körkefével kéne. nem tudom milyen hosszú a hajad , de a körkefe méretét a hajad hosszúságának megfelelősen válaszd ki. Linkelek videót.
http://www.youtube.com/watch?v=-cC_RPZdI78
A ssaj elég jól megmutatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!