Ez pattanás vagy nem? És mit csináljak vele? Már beleőrülök.
Figyelt kérdés
Megjelent az arcomon az orrom mellett egy nagyon csúnya hatalmas piros "pattanás".. Igazából nem is tudom hogy mi ez, mert nincs ilyen hófehér közepe amit ki tudnék nyomni, hanem inkább ilyen csomós hólyag szerűség.. Lehet hogy hülye ötlet volt, de nem tudtam megállni hogy nyomkodjam.. Egy nagyon kevés átlátszó 'víz' jött ki belőle de ennyi.. Már 2-3 napja ott van, azóta tényleg nem nyomkodtam csak ma egy kicsit. De 2-3 nap alatt sem javult semmit, sőt, csak nőtt.. Mit kezdjek ezzel? Nagyon csúnya, hatalmas és rettenetesen idegesít..2015. jan. 21. 17:48
11/15 anonim válasza:
Mizujs? Kenegetted? Eltűnt? Vagy legalább lappadt? Nekem az államon jött ki egy hatalmas mély pattanás, irtóra fáj, rossz, hogy tehetetlen vagyok. :S
12/15 A kérdező kommentje:
Hát elég sok mindent rákentem úgyhogy nem tudom mi hatott igazán, de tegnapra egészen felgyűlt, kinyomogattam és rengeteg víz jött ki belőle:) Azóta már teljesen lapos és csak egy kis piros folt van a helyén, már csak reménykedem hogy minél hamarabb begyógyul.:D
2015. jan. 23. 18:54
13/15 A kérdező kommentje:
Viszont már épp semmi nem látszik belőle, kicsit fentebb kijött rajtam egy ugyan ilyen...megint. Megőrülök.. Nincs valami oka ennek hogy ennyi kijön rajtam?
2015. jan. 30. 21:18
14/15 anonim válasza:
Engem is nagyon idegesített, szerencsére már elmúlt. Olyat hallottam, hogy emésztési problémára utalhat. Visszagondolva, tényleg elég össze-vissza ettem mindenfélét, mikor kijött.
(11-es)
15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Sikerült megoldani a problémát? Ha igen, akkor hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!