Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » White Hair hajhosszabítás....

White Hair hajhosszabítás. Megéri? Van itt olyan aki igénybe vette?

Figyelt kérdés
Alapjáraton természetes szőke (igazából se színű, nem is barna, nem is szőke, valahol a kettő közötti) hajam van, ami rettenetesen dús, de sajnos töredezett is. Szeretném levágatni, hogy ismét egészséges legyen, viszont rettegek a rövid hajaktól, undorodom tőlük. Nem tetszik, és nem is áll jól nekem, így hát mindenképpen a hosszú hajnál szeretnék maradni. Jelenleg majdnem hogycsak a derekamig ér, ennél nem sokkal hosszabbat szeretnék. Nem kell hogy a fenekemig érjen. Szeretnék minőségi póthajat, amin nem látszik hogy nem a sajátom, viszont ez a White Hair, elég drágán dolgozik. Megéri? Tulajdonképpen a szőke 50-60 centis, 100g-os póthaj kerül 110 000 forintba, vágással és összefestéssel együtt. Mint mondtam nagyon dús hajam van, elég lenne 100g? Megéri? Vagy valahol máshol dolgoznak ugyanilyen minőségben csak olcsóbban? Ha lehet Tatabánya közelében gondolkodjatok, nem akarok túl messze utazni ezmiatt. Előre is köszönöm a segítséget!
2015. jan. 19. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100g nagyon kevés dús hajhoz. Minimum 120g kéne egy szép hajhosszabbításhoz. Persze ezzel nem őket akarom kioktatni, mert nagyon tetszenek a munkáik, de beszéltem fodrásszal és más póthajat viselő nőkkel. Ez az ő véleményük. 110 ezer forint nem rossz ár, máshol is kb ennyibe kerül. Engem csak az a havi 30 tart vissza ami a póthaj újra felrakásához kell.
2015. jan. 19. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!