Tényleg van olyan hogy hosszú hajat el lehet adni? (paróka, hajhosszabítás. )
Figyelt kérdés
Ha igen akkor valaki elmondja hogy kb. Milyen hosszú hajat?
Menny pénzért lehet eladni?
Bocsi ha rossz kategóriába írtam!
Köszi
2015. jan. 13. 20:23
1/10 anonim válasza:
Igen, vannak erre specializálódott szalonok, ahol szakszerűen vágják le a hajat, majd fizetnek érte.
Egészséges, festetlen haj kell, és 50-60 centi.
2/10 A kérdező kommentje:
Tegyük fel van 50cm szép festetlen hajam mennyi pénzt kapok érte?
Am.köszi a választ!!
2015. jan. 13. 21:22
3/10 anonim válasza:
A festett haj nem jó, természetes és egészséges hajért adnak sok pénz.
5/10 anonim válasza:
igen ,de biztos nem adnak 100 ezret mivel egy hajhosszabbítás felrakással kb ennyi egy sima haj kb 30-40 ezer de hogy mennyit adnak neked érte az kérdéses .
6/10 anonim válasza:
Szerintem 50-60-nál többet nem kapsz érte a plusz munka miatt. Értem itt a tresszelést... Eladás terén is nyereséges akar maradni a vevője szóval ne számíts ennél többre.
7/10 anonim válasza:
Azért írtam fentebb 100.000 Ft-ot mert nekem felajánlották már ezt az összeget a hajamért ha még ránövesztettem volna 20 centit.
8/10 A kérdező kommentje:
Van 40cm 126g hajam amit el szeretnék adni
2016. márc. 29. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!