Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül egy hajhosszabí...

Mennyibe kerül egy hajhosszabítás?

Figyelt kérdés

Mostanában Azon gondolkodom meghosszabítom a hajamat de nem tudom barcika közelében van e rá lehetőség hallotam olyanról hogy elvileg 15-20 centivel meghoszabítják.

Még csak vállig ér kb de elől zavaró hogy mindíg kicsúszik elöl szem elé és olyan derékig érőt vagy a hátam közepéig érőt akarnék.

18/f

2014. okt. 17. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
80-100ezer forint.
2014. okt. 18. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát tincsenként 100 forint körül van abban az üzletben, ahol én láttam, de győri vagyok.

Számold ki :D

2014. okt. 18. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiúként mégis minek? Az látszani fog hogy nem a saját hajad, és pár hónap alatt le is fog nőni. Értelme meg szerintem semmi. Mondjuk ugyanúgy nőknél sincs értelme, a saját hajat teszi tönkre.
2014. okt. 18. 13:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom csak most járok ott hogy olyton visszacsúszik fültől a szemem elé és ez zavaró föleg futásnál vagy biciglizésnél.. :/
2014. okt. 18. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Erre való a hajcsat.

(Milyen szemét a világ, hogy egy fiú ennyit sem engedhet meg magának inzultus nélkül... Kínlódnak még ezzel egy páran rajtrad kívül.)

Esetleg, ha alá tudod nyomni a többi hajnak úgy, hogy ne látszódjon a csat? Biciklizéshez ürügynek napszemüveg homlokon, fejtetően megtartja. Esetleg valami homlokpánt, hajpánt, gumiszalag.

Egyébként azt szokás csinálni, hogy beállítod a füled felé, aztán arcodat, többi részt letakarod vmi papírral és jó vastagon befújod wellaflexszel, vagy hasonlóval azt a tincset, ami a szemedbe lógna. Akkor ott marad, ahol kell, de napokig úgy össze lesz ragadva, hogy kifésülni sem tudod, meg minden kosz beleragad. De igazából nem látszik, hogy be van fújva, és ez a megoldása. Átmeneti időszakot kibírsz így, amíg hosszabra nő.

2014. okt. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!