Fekete hajból sötétbarnát?
Figyelt kérdés
Már 6 éve festem feketére a hajam, és az utóbbi időben nagyon hullani kezdett. Szeretném legalább sötétbarnára festeni. Próbáltam a színkoptatót, semmi... Szőkítőt nem szeretnék használno, csak ha nem roncsolná. Szóval hogy tudom sötét vagy közép barnára festeni? Kenjek rá világos színű festéket? Vagy mit? Köszi előre is!2015. jan. 18. 11:18
1/4 anonim válasza:
Nekem ez jött be:
Felesleges világosabb festéket kenni rá, nem fogja be a feketét. Vagy az első verzió amit küldtem, esetleg fodrásszal enyhén szőkíteni, vagy megvárod amíg lenő/kikopik a hajadból a festék. :)
3/4 A kérdező kommentje:
2 fodrásznál voltam, egyik sem válalt el, kivel szép hosszú hajam van, nem szeretnék elrontani. Fél évet mondtak, hogy addig növesszem le. De világis barna a hajam, bután nézek ki. Viszont fél éve már a tövét sötétbarnára festem, úgyhogy kipróbálom ezt!
Köszi nektek! :)
Még annyit, hogy hol tudok venni ilyet?:)
2015. jan. 18. 15:33
4/4 anonim válasza:
Arra nagyon figyelj, hogy a sötétbarnának nevezett festékek gyakran valójában feketék!!
Dm-ben 100%, hogy van (3500Ft), de sokan írták, hogy láttak Rossmannban is tehát ott is érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!