Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajból vörös?

Sötétbarna hajból vörös?

Figyelt kérdés

Szeretnék vörösre váltani,viszont nem tudom melyik árnyalat álna jól.Nincs kék szemem és nagyon fehér bőröm ezért nem hiszem hogy ez az árnyalat illene hozzám: [link]

Továbbá gondolom ahhoz hogy betudjam vörösre festeni,először ki kéne szőkíteni,nem?Festék függő hogy milyen hamar kopik ki?Ti melyik árnyalatot ajánlanátok normál barna bőrhöz? [link]

2015. jan. 16. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Kis képekből a jobb felső szerintem jó lehet. Ahhoz nagyon le sem kell szívatni a hajad, mert nem olyan nagyon világos. Mindenképp fodrásszal csináltasd. és vegyél fodrászkellékes színrögzítő sampont.
2015. jan. 16. 19:48
 2/2 anonim válasza:

Ahhoz, hogy vörös hajad legyen, nem feltétlenül szükséges, hogy kék szemeid legyenek meg fehér bőröd :)

Szerintem ha szép vörös árnyalatot akarsz, ahhoz mindenképp kell valamilyen szintű világosítás, főleg ha sötétbarna a hajad. (Az enyém is sötét, és szőkítve van a vörös alatt)

Ha nem akarod, hogy hamar kikopjon, akkor keress egy normális fodrászt, aki vagy BES hajfestékkel dolgozik, vagy Alfaparffal. Azok nem fognak kikopni.

Azt, hogy melyik árnyalat állna neked a legjobban, így látatlanban nehéz megmondani. Én azt javaslom, hogy próbáld ki az első képen lévőt vagy a másodikról a felső középsőt.

2015. jan. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!