Sötétbarna (nem festett) hajat befogja a rézvörös festék?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 16:24
2/6 anonim válasza:
Festett vörös hajak nem igazán szoktak sikerülni, nagyon műviek. Még egy szőkéből elmegy, de sötétbarnából vöröset varázsolni, háááát, csak nézd a festett vörösöket, és rájössz...!
4/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire sötét az a sötét.
5/6 anonim válasza:
Hát, nekem annak idején egy vörös festék gyönyörűen befogta a sötétbarna hajamat, de manapság már annyira higítják a professzionális festékeket is, hogy nem biztos, hogy van még ilyen...
6/6 anonim válasza:
Valamennyire befogja, de nem fogsz szép rézvörös árnyalatot kapni.
Ha vöröset akarsz, csináld normálisan. Rézhez mindenképpen szőkíteni kell. Én is vörös vagyok, és szőkítem a hajamat hozzá. Egyébként meg ha nem bolti dobozos hajfestékekkel akarsz szórakozni, akkor tudsz olyan festéket venni (pl. Alfaparf, BES) ami tartalmaz szőkítőt, és nem kell külön szőkíteni, majd külön rákenni a vörös festéket. Vagy keress egy rendes fodrászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!