Barna hajból szőke?

Figyelt kérdés

Régóta gondolkodok már, hogy szőke hajat szeretnék. Korábban volt már benne szőke, satírozva volt, szóval inkább világosbarnás szőke volt, de nagyon tetszett és nagyon jól állt, szóval simán el tudnám képzelni, hogy szőke legyek, mert nagyon tetszett. :)

Nézelődök most neten is, hogy milyen megoldások vannak és találtam egy ilyen cikket:

[link]

Ti mit gondoltok erről?

Ezen kívül viszont hátközépig ér a hajam, szoktam belőle mindig vágni, hogy ne legyen nagyon töredezett, de nem bánnám, ha még nőne, ugyanakkor tudom, hogy a szőkítés nagyon roncsolja a hajat. Ezt ki lehet védeni valahogyan? Nem fog nagyon törni?

Akinek van ebbe tapasztalata, az leírná nekem? :) Akár privát üzenetbe, akár itt. Nagyon megköszönném! :)

2015. jan. 16. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Otthon ne ... Inkább fodrászhoz menj és telibe melíroztasd be az egészet!(nagyon vékony és minél több tincset)
2015. jan. 16. 10:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze, nem itthon szeretném, mármint tuti nem mennék neki szakértő segítsége nélkül, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire roncsolja a hajat, ha már alapból töredezett picit. Hiába szoktam belőle vágni, nem vágom le az összes töredezett részt, mert sajnálom. :( :D (Tudom, ez az én hülyeségem.)
2015. jan. 16. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Sokakét roncsolja ... én nem kockáztatnék egyébként :S nekem nincs jó tapasztalatom sajnos!
2015. jan. 16. 11:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :) Akkor lehet annyiba hagyom a dolgot és növesztem a barna hajamat. ;)
2015. jan. 16. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden hajfesték roncsol nem csak a szőke. Ez a te hajadtól függ, mennyire bírná meg. Ha leszívatni nem kell mert nem olyan sötét barna a hajad akkor nem lesz olyan vészes. Nekem legelőször melíros szőke volt, aztán az egészet befestettem teljes szőkére, semmi baja nem lett, ugyanúgy nőtt a hajam, jelenleg a mellemig ér. Ápolni kell és akkor nem lesz semmi baja.
2015. jan. 16. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A szőkére festés is leszívatás... és roncsol. Ha zsíros, vastag szálú a hajad akkor kevésbé. De az hogy nem vágod le az egész töredezett részt tényleg értelmetlen. Épp ezért törik mindig tovább. Egyszer vágd le normálisan, és ápold, utána nem kell vágni. Gyorsabban megnő.
2015. jan. 16. 20:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 18. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!