Eredeti szőke hajból, hogy tudok világosabb szőkét kihozni?
Befesteni nem szeretném.
Sampon vagy valami hasonló "trükk" érdekelne.
Most valami ilyesmi:
És ilyet szeretnék:
Valamint hogyan tudnám elérni azt a hatást amitől ilyen természetesnek tűnik? Félek egy színű lesz és sárga ("aranyló")amit nagyon nem szeretnék..
Ez már sok, festék vagy egyéb vegyszer nélkül nem fog menni.
Nekem kb olyan színű a hajam, mint az utolsó linken. Szőke samponból a legjobb a John Frieda Sheer Blonde Go Blonder, de ez is csak hamvas fényt adott a hajamnak, árnyalatokat nem világosított rajta.
Ha természetes hatást szeretnél, válaszd a melírt. Sima C10-es világosszőke megfogja peroxid nélkül, és egész természetes a végeredmény. Tudom, mert én is próbáltam már.
hát nem lett valami drasztikus a változás... C-vitaminnal "szőkítettem" de utánaolvastam és nem 3-4 tabletta kellett volna. Írták pár helyen, hogy az aszkorbinsavat evőkanállal mérték... úgyhogy az én adagolásom elég csekély volt.
Talán mintha egy fél árnyalatot világosodott volna. De ezt is csak én látom. Páromat kérdeztem hogy lát e valami különbséget, hogy szőkült e valamit. Hosszú néma csend után kaptam egy nem túl meggyőző igent..
Legközelebb kipróbálom nagyobb menyiségben az aszkorbinsavat, hátha többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!