Táskásak a szemeim, mit tudnék ellene tenni?
Sorstársad vagyok! Én valószínűleg anyukámtól örököltem a karikás szemeket, és már egészen kiskoromtól kezdve olyan :S Ha nem betegség okozza (pl. a pajzsmirigy rendellenes működése okozhatja, stb.), hanem mindig is ilyen volt, akkor teljesen eltüntetni a tudomány mai állása szerint nem tudod, de csökkenteni a "nyomokat" szerintem mindenképpen!
Egyszer én is egy ehhez hasonló kérdést írtam be ide, és sok jó ötletet kaptam: például reggel hatásos, ha jégkockával dörzsölöm be egy kicsit a szemeim alatti területet (nekem egyébként amellett, hogy karikás, még enyhén lila színű is :S), vagy uborka karikákat pakolok rá. Én mással próbálkozom mostanában: igyekszem minimálisra csökkenteni a kóla és gyümölcslevek fogyasztását, helyettük inkább ásványvizet iszom - lehetőleg minél többet. Ezt kb. két hete csinálom, és egyre inkább úgy érzem, hogy van némi hatása, mert pihentebb vagyok és a bőröm is szebb - a szemeim alatt is.
Emellett fontos, hogy jól kialudd magad esténként, mert hosszútávon ez jótékonyan hat a szervezetre!
Ha "azonnali" megoldás kell, javaslom a különböző korrektoroknak azon fajtáját, amiket épppen a táskás szemekre fejlesztettek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!