Miért táskásak a szemeim?
Figyelt kérdés
Alszom eleget, nem is vok fáradt. A szemeim mégis táskásak.
Kicsit méd lilák is. Ez mitől van? Mit tudok ellene csinálni?
2009. szept. 16. 17:20
1/8 anonim válasza:
ha télleg alszol, iszol akk alapba ienek:S sztem fagyassz le zöldtea filtereket és nyugtasd azzala szemed.. ezenkívül amit tehetsz az 1 jó smink..:S
2/8 A kérdező kommentje:
Srác vok, azért köszi :D
2009. szept. 16. 17:33
3/8 anonim válasza:
jaaaaah,:D akk bocsi:D szovalakka teás cucc.:D de amugy ha lenyulod anyud v nővid korrektorját 1 nagyon minimális adagot probálj tenni a lila részre.. 1 vonásnyi kokkertor nemláccik, csupán nemlesz lila:D hüjeségnekhangzik, de ha pali lennék aztmondanám h 1 probát megér:D
4/8 anonim válasza:
Uborka v. burgony pakolás,plusz egy kis rántott hús!:)
5/8 A kérdező kommentje:
Persze majd rögtön kisminkelem magam.
Am nem vészes.
Utcsó válaszolónak: Persze, meg a fejem köré egy hatalmas zsemle és mehetek a McDonald’s-ba kabalának :D
2009. szept. 17. 16:58
6/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok: Ezen jót mulattam,amit irtál!:-XD
7/8 A kérdező kommentje:
Ez volt a cél :)
2009. szept. 19. 08:54
8/8 anonim válasza:
tegyél jégkockát a táskát részre. brutálisnak hangzik, de állítólag hatásos:D mondjuk én nem szoktam ilyenekkel vacakolni mert lány vagyok és a korrektor segít, se próbáld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!