Mitől ilyen táskásak a szemeim? 14 éves lány vagyok
Hétvégén elég sokat alszom, kb. 12-13 órát, de hétközben kb. 8 órát. A másik gondom hogy olyan furcsán sápadt az arcom, olyan megereszkedett vagy nem is tudom. Eléggé zavar mert elég sokan beszóltak már hogy milyen csúnya vagyok. Mit tudnék tenni ellene? Teszek fel róla képet is mert nem tudom annyira elmagyarázni hogy mit értek "megereszkedett" alatt
Szerintem ez sok dolog miatt lehet. Van sok oldal, ahol írnak róla. Pl.:
Hát én csak azért írtam, hogy szedje le, mert így is rossz érzés lehet neki, hogy egyesek rondának tartják..és még ha meg is látná itt egy ismerős akkor még ki is kacagnák.De nekem 8.
-második-
Nekem még durvább a szemem. Én vérszegény vagyok, és ezért is ilyen. Te is vizsgáltasd ki magad, hogy megtudd, nem-e betegség okozza ezt. Szerintem van esély rá.
Ahhoz nem is tudok mit hozzáfűzni, hogy a fiúk miért mondják rád azt, hogy csúnya vagy. Egyszerűen kisfiúk, mást nem lehet erre mondani.
De ha már felraktál egy fényképet, akkor elmondom, hogy szerintem te egy igazán gyönyörű felnőtt nő leszel majd:)
És ezt nőként mondom.
Igaz, sápadt vagy, de még sok ember az.(ebből is gondolom, hogy lehet vérszegény vagy) Szerintem nem áll rosszul a sápadtság...nekem rosszul áll, neked nem:)
Majd később elmész egy héten egyszer szoliba és máris nem leszel ilyen sápadt, ennyi erre a megoldás..de persze lásson doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!