Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől ilyen táskásak a szemeim...

Mitől ilyen táskásak a szemeim? 14 éves lány vagyok

Figyelt kérdés

Hétvégén elég sokat alszom, kb. 12-13 órát, de hétközben kb. 8 órát. A másik gondom hogy olyan furcsán sápadt az arcom, olyan megereszkedett vagy nem is tudom. Eléggé zavar mert elég sokan beszóltak már hogy milyen csúnya vagyok. Mit tudnék tenni ellene? Teszek fel róla képet is mert nem tudom annyira elmagyarázni hogy mit értek "megereszkedett" alatt

[link]

2011. febr. 24. 15:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem fiúk szoktak beszólni, hanem ismerősök. például anyámnak munkatársai. kb. novemberben lettem ilyen, azóta vannak ezek a tünetek. köszi a segítséget, majd elmegyek vérvételre
2011. febr. 24. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!