Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vermix szárítókeverék eltüntet...

Vermix szárítókeverék eltünteti a megmaradt pattanásaimat?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Ma vettem Vermix szárítókeveréket,mert nagyon pattanásos,miteszeres,zsíros bőröm van.Azt olvastam róla,hogy nagyon jó,hamar leszárítja a pattikat.Nektek mennyire és mennyi idő után vált be?Nagyon sok elkapart pattanásom van,ezeket elfogja tüntetni?
2015. jan. 15. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is a pattanásaidat ne vakard el. Még mikor kezd kijönni akkor kell bekenni vele és akkor leszárítja. Az elkapart pattanásokon is biztos segít, de azok sokkal nehezebben múlnak el amiatt hogy sebekké vakartad őket.

A vermix tele van alkohollal egyébként, meg kámfor is van benne, a zsíros bőrnek nem épp a legjobb ha kiszárítják. Lehet hogy még zsírosabb lesz utána.

Inkább próbálj beszerezni BHA vagy PHA krémeket, azok valóban hasznosak ilyen bőrön, habár kissé drágább dolgok.

2015. jan. 15. 19:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, :) próbálom nem elvakarni és csak reménykedem ,hogy a vermix eltünteti.Ha szárítaná a bőröm,akkor bekenem hidratáló krémmel.Csak már annyi mindent próbáltam,és reménykedem,hogy valamennyire segít eltüntetni a bőrhibáim,mert nagyon sok van!
2015. jan. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!