Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a barna hajamra ráfestem a...

Barbii. kérdése:

Ha a barna hajamra ráfestem a hennát, milyen színt tudok elérni?

Figyelt kérdés
[link] Ilyen barna a hajam, a fekete részt ne nézzétek, azt még el tüntetem, de a barna az eredeti. Cosmio hennát akarok majd használni, az 500 g-ból. Valakinek van tapasztalata ezzel a hennával kapcsolatban? Esetleg ami ennél is jobb? Köszi

#henna #hajfesték #vörös #cosmio #természetes hajfesték
2015. jan. 12. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezzel nincsen semmi gond,de egyébként hány éves vagy? A rezes árnyalat pedig leegyszerűsítve narancsos - "réz színű" vöröset jelent,a másik pedig bordósabbat "bor színűt".

Én több mint 10 év szintetikus hajfestés után jutottam el tavaly arra az elhatározásra,hogy leszámolok ezzel.Már csak ahhoz kéne erő,hogy ennek nekifogjak.Egy C-vitaminos illetve ugyanezt a célt szolgáló citromsavas kemikália kivonást majd hennázás előtt akarok csinálni,vagy szódabikarbónával (ez is ilyen színkivonó),hogy jobban tapadjon és érvényesüljön majd az új színem.Nem mintha a feketétől meg akarnék szabadulni,csak a lenövött rész és a többi rész között nem szeretnék nagy eltérést.Sajnos a procedúra időigényessége miatt nem fogtam még bele.Te mikorra tervezed stb.?

2015. jan. 14. 15:45
 12/12 anonim ***** válasza:

7-es 11-es vagyok. Én már túl vagyok a hennázáson. A Cosmiótól rendeltem,nagyon elégedett is vagyok.

Véletlenül rátaláltam egy hasonló színt ígérő "hennára",mint amilyet szeretnél Ariel Red Color néven.Itt a gyakorin kérdezték: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap.. 3 link is van erről a piros hennáról. Szerintem ezekbe tuti van valami szintetikus.

Ezt az oldalt is találtam: [link]

Sok sikert! Én maradok a tuti-tuti természetesnél!:)

2015. jan. 31. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!