Középbarna hajam van, ami eredeti. Hogy lehet elérni ezt a hajszínt? Lehetséges szőkítés nélkül? Talán 9%-os oxival és mondjuk 9-es szőke hajfestékkel?
Egy sima festék lehet, hogy kevés lenne ehhez. Válassz olyan festéket, amire rá van irva, hogy 2-4 arnyalatot világosit. Én Palette festéket próbáltam, egész jó eredménbyel, bár nekem sötét szóke- világos barna hajam van.
De második festésnél má elérheted ezt a színt
Szerintem nem éri meg otthon kísérletezgetni. Nem telne sokba elmenni egy fodrászhoz, aki biztosan okosabb. :)
Én legalábbis sosem értettem ezt az otthon tevékenykedést. Sokkal jobban megéri egy szakemberhez fordulni. :)
Azért a fodrászt nem mindenki tudja havonta megfizetni, ezért vannak olyan elvetemültek, akik maguknak festik a hajukat. Nem mindegy, hogy 3000 forintba kerül-e a hajfestés, vagy hozzászámoljuk még a fodrász díját, ami kb plusz 5000 forint.
Amúgy minél világosabb festéket vegyél, és előbb-utóbb ki fog szőkülni. A nővérem középbarna volt, és a Garnier Color Naturals-szel festette a haját, kb 4 hónap alatt teljesen szőke lett, és szép is, én sose látom sárgának.
nekem is középbarna hajam van. Ha dobozos festékben gondolkodsz, akkor Loreal Prodigy 9.1
(én télen ezzel festettem).
Vagy fodrászkellékes. (hamvas jellegű árnyalatot azért érdemes venni, mert a középbarna haj világosabbra festésekor előjönnek a rezes színek. és ezt tompítani kell egy kicsit, attól persze még nem lesz hamu színű haj.)
Palette-től nekem még a csibesárga szín is előjött, plusz 1 hét alatt kikopott. Plusz szárította a hajam.
A Loreal Prodigynak valami irtó jó a hozzáadott balzsamja. úgyhogy én azzal a dobozkával meg voltam elégedve, vettem is egyet újra, mert most akciós a rossmannban. aztán majd felhasználom vmikor :)
ráadásul ammónia mentes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!