Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jelenleg egyenes fekete...

Jelenleg egyenes fekete (festett) hajam van. Az eredeti színe barna. Mennyire viselné meg egy szőkítés és mellé spirál dauer?

Figyelt kérdés
És ha már ezzel "megkínzom" szegény hajam utána mivel ápoljam?Jelenleg dabur amla hajolajat használok.
2010. júl. 16. 05:07
 1/9 anonim ***** válasza:
egyelőre csak az egyiket csináld.. feketéből szőkének lenni is épp elég hosszú folyamat lesz, és roncsoló hatású!!
2010. júl. 16. 06:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Annyira megviselné, hogy örülj, ha a szőkítési folyamat után nem kell a hajadat rövidre vágni. Nekem is fekete, 14 éves korom óta, azóta nem tudtam megszabadulni tőle. De sok sikert, és csak ésszel, egyszerre csak 1 árnyalatot világosíts rajta! De azért arra legyél felkészülve, hogy benne van a pakliban hogy az egész hajad leessen egy az egyben...
2010. júl. 16. 07:14
 3/9 anonim válasza:
Kettő együtt kizárja a szép hajat! Fodrász vagyok. Szőke hajat dauerolni, ráadásul hosszút, inkább ne!
2010. júl. 16. 07:19
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem is fekete hajam volt, elég csúnya volt, mikor le akartam növeszteni, így gondoltam szőkítőporral lejön a színe, és valami barnát kenek rá, az nem lesz olyan csúnya ha lenő.

A fodrászomnak előálltam vele, azt mondta ő semmi pénzért nem vállalja el. Ha nagyon akarom elmondja hogy kell, megcsinálhatom magamnak de ő nem nyúl hozzá. Vettem szőkítőport, már nem emlékszem, de talán fele annyi ideig se kellett rajtahagyni, mint az utasítás. Eredmény: rettenetes fakó, vörös-piros szerű színe lett a hajamnak. Erre ráment a barna, hát ezt már nem tudom leírni milyen szín lett. Iszonyat. Visszafestés feketére, -10 cm a hajból, mert kiszárdt, vagy elégett a vége vagy ilyesmi, ja és visszafestés feketére, mert úgy nem mehettem emberek közé.

Növesztem lefele. Mindig öszekötve, feltűzve hordom, így elöl szőkésbarna, hátul fekete, egyszerre nem látszik, és egész türhető. Szerencsére vagy sajnos gyakran kell mosnom a hajam, úgyhogy kopik rendesen.

Ha kiszőkíted, meg dauer lehet nem sok hajad marad...

2010. júl. 16. 07:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Rövid hajam van a vállamig sem ér le,de így most nagyon utálom,úgyhogy szerintem belevágok!De ha megvan mivel ápoljam?
2010. júl. 16. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyedül semmiképp ne csináld, menj fodrászhoz.

Ő majd azt is megmondja, mivel ápold. Én a selyemporteines glisskurt használom, és az oriflame hair-x lila samponját, és balzsamját. Az nagyon szó, szép és ápolt tőle a hajam, és mintha gyorsabban nőne. Azt hogy neked ilyen vegyi kezelések után mire lesz szükséged, szerintem a fodrász jobban tudja majd.

2010. júl. 16. 08:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Huuuhhh... ez egy nagy "kúra " lesz a hajadnak..én a helyedben semiképp sem csinálnám meg... a szőke még oké.. de,hogy dauer is.. inkább hajcsavarózd,az negyed annyira nem káros,mint a dauer..meg szőke sem leszel egy hamar sőőőt.. a csibesárga haj helyett..mert az lesz belőle egy jó dbig ..inkább vmi barnással kezdhetnél..mindig világositani..de egyből biztos ne próbáld meg.. csak a hajad megy ráá..és akkor már késő lesz..mert nem 1-2 hónap alatt fog rendbejönni! remélem tudtam segíteni:)
2010. júl. 16. 08:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A szőke hajat mindenképp megcsináltatom akármilyen káros is ha leszivattatom teljesen,de inkább a dauert hanyagolom,és hajcsavarózok.
2010. júl. 16. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Legalább fél év lesz, mire szép szőke hajad lesz...van egy ismerősöm, aki egyből váltott szőkére a feketéből, és másnap 2 centis hajjal jött suliba, mert le kellett vágni neki a váll alá érő haját a szőkítéstől...a dauer, meg egyenesen hajgyilkos...így is csoda, ha nem hagyod el tincsenként a hajad
2010. júl. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!