Jelenleg egyenes fekete (festett) hajam van. Az eredeti színe barna. Mennyire viselné meg egy szőkítés és mellé spirál dauer?
nekem is fekete hajam volt, elég csúnya volt, mikor le akartam növeszteni, így gondoltam szőkítőporral lejön a színe, és valami barnát kenek rá, az nem lesz olyan csúnya ha lenő.
A fodrászomnak előálltam vele, azt mondta ő semmi pénzért nem vállalja el. Ha nagyon akarom elmondja hogy kell, megcsinálhatom magamnak de ő nem nyúl hozzá. Vettem szőkítőport, már nem emlékszem, de talán fele annyi ideig se kellett rajtahagyni, mint az utasítás. Eredmény: rettenetes fakó, vörös-piros szerű színe lett a hajamnak. Erre ráment a barna, hát ezt már nem tudom leírni milyen szín lett. Iszonyat. Visszafestés feketére, -10 cm a hajból, mert kiszárdt, vagy elégett a vége vagy ilyesmi, ja és visszafestés feketére, mert úgy nem mehettem emberek közé.
Növesztem lefele. Mindig öszekötve, feltűzve hordom, így elöl szőkésbarna, hátul fekete, egyszerre nem látszik, és egész türhető. Szerencsére vagy sajnos gyakran kell mosnom a hajam, úgyhogy kopik rendesen.
Ha kiszőkíted, meg dauer lehet nem sok hajad marad...
Egyedül semmiképp ne csináld, menj fodrászhoz.
Ő majd azt is megmondja, mivel ápold. Én a selyemporteines glisskurt használom, és az oriflame hair-x lila samponját, és balzsamját. Az nagyon szó, szép és ápolt tőle a hajam, és mintha gyorsabban nőne. Azt hogy neked ilyen vegyi kezelések után mire lesz szükséged, szerintem a fodrász jobban tudja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!