Ezt a szőke árnyalatot milyen hajfestékkel tudnám elérni, ha barna hajam van? (KÉP)
Csak festék segítségével, szőkítőpor használata nélkül szeretnék ilyet kapni: [link]
Palette a10 festék ilyenné változtatná a barna hajam?
omfg
Színmélység: [link]
6-7es színmélységű sötétszőkét akarok, nem világos szőket. De ezt a kép is mutatja.
Az én hajam jelenleg 3-4es színmélységű.
szia,
nekem középbarna hajam van. Most olyan 9-es árnyalatú, de 10-essel szoktam befesteni (nem szőkítem).
Viszont a fenti képeden, a csajnak, nincs rezes -vörös árnyalat a hajába....
Ami sajnos középbarna haj világosabbra festésekor előjön.
Én kipróbáltam palette sarki ezüst C10, de 1 hét alatt kikopott, plusz rezes lett, és még enyhén csibesárga is.
Ezen segített kicsit a hamvasítás (pl kallor florillum-lila folyadék, hajbalzsamba kevertem), és rajta hagytam 5-10 percig.
De előtte Loreal Prodigy 9.1-el festettem. Össze se lehet hasonlítani, egy nagyon szép árnyalatot kaptam, csillogós.
picit rezes, de szép középszőke szín. Irtó jó a hozzáadott balzsam is.
Szerintem ha a Loreal Prodigy 10.21-el fested, akkor lehet hogy az jobban közelít a képen látottakhoz. De akár a 9.1-el is próbálkozhatsz. (most ráadásul akciósak a rossmannban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!