Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnővesztés gyorsabban, de...

Hajnővesztés gyorsabban, de hogyan?

Figyelt kérdés
Rengeteg tippet trükköt olvasok neten sok olyant ami egymásnak ellent mond.... tudom tudom genetika de nem lehet ezt valahogy felgyorsítani...jelenleg épp hogy vállig érő fekete hajam van... vasalni szigorúan hővédő sprayvel szoktam...
2015. jan. 8. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha érdekel van egy ún. hairdrealin receptem viszont drágák az alapanyagok, de hatásos. írj privit ha érdekel.
2015. jan. 8. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy írod te is... genetika. És hacsak nem használsz génmódosító szereket akkor a hajad nem fog gyorsabban nőni. Persze sokat segít ha nem vasalod, mivel a hővédő a vasaló hőfoka ellen mit sem ér így tönkreteszed vele a hajad. Ha hosszú hajat akarsz akkor ápold, ne pedig árts neki.
2015. jan. 8. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es ! Ha nem vagyok pofátlan,engem is érdekelne a recept:)
2015. jan. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!