Divat még az ombre?
Figyelt kérdés
ombre2015. jan. 6. 16:29
1/9 A kérdező kommentje:
Az ombre haj
2015. jan. 6. 16:30
2/9 anonim válasza:
Egyre kevesebb emberen látni szóval egyértelműen kiment a divatból, de ha neked tetszik ne érdekeljen!
3/9 anonim válasza:
Elég sokan festetnek ombre hajat nálunk. Amit mostanában ritkán csinálnak a fodrászok, az a melír.
4/9 anonim válasza:
Milyen hajszin divatos mostanában?
5/9 anonim válasza:
Szerintem már nem az, szerencsére. Nem is valami szép...de, ha neked tetszik, csináltasd meg.
6/9 anonim válasza:
a sima ombre (barna-szőke) már nem, de az extrém színek még mindig. pl. kék-zöld, pink, vörös, padlizsán stb. ezt mondjuk kevés ember vállalja be, mert egyrészt kevésnek áll jól a másik h nagyon kell értenie a fodrásznak hozzá mert különben nagyon igénytelen lesz. egy félig lenőttnek tűnő, neonpink-világosbarna haj nem túl szép.
de ez pl baromi jó sztem:
7/9 anonim válasza:
Az én fodrászom szinte csak ombre hajat fest. Nem hiszem, hogy kiment a divatból, szerintem csak túl nagy szám volt akkor, amikor berobbant a köztudatba, mostanra meg megszokta mindenki. Én elég sok fiatalon látok ilyen hajat, főleg Budapesten, vidéken nem annyira.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. jan. 7. 19:25
9/9 anonim válasza:
2015-ben is divat lesz, viszont az alja ne legyen annyira eltérő pl. Ha barna a hajszíned az alját ne szőkére festesd, hanem inkább a barna egyik világosabb árnyalatára. Gyönyörű a végeredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!