Rere13 kérdése:
Közepes hosszúságú hajhoz is illik az Ombre?
Figyelt kérdés
a vállamnál kicsit (kb 4 centivel) tovább ér a hajam . barna színű és világos barna vagy sötét szőkés Ombrét szeretnék bele. mivel nem hosszú a hajam attól még jó lehet bele az Ombre ?2014. júl. 21. 09:46
2/3 anonim válasza:
Bizony, szerintem is illik bele. Nagyon sokan hordják így a hajukat, és szerintem nagyon jól néz ki! Persze attól is függ, hogy milyen színű lenne a hajvég, jaj és arra figyelj oda hogy jó, minőségi fodrász csinálja meg, mert egyik barátnőmnek leégett a haja vége... persze ő olyan fodrásznál is csinálta..
3/3 anonim válasza:
Ki hogy gondolja... nekem minden ombre csak ronda lenőtt hajnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!