Ombre hajhoz milyen vágás illik szerintetek?
Figyelt kérdés
a héten megyek fodrászhoz,ombre hajat szeretnék csináltatni,de vágatni is kéne belőle mert a vége nagyon töredezett,hosszú,hát középig érő barna hajam van,szerintetek milyen fazont vágassak?esetleg frufru?2013. aug. 13. 15:33
1/4 anonim válasza:
majdnem az összes képen ugyanaz a vágás, alul kissé tépett, csak a szárítás, meg hajszín más, meg másfelé van fésülve, de ugyanaz a haj
2/4 anonim válasza:
Tucat hajhoz valami tucat vágás illene szerintem
3/4 A kérdező kommentje:
tucat nem tucat,nekem bejön:Dköszi azért
2013. aug. 13. 20:43
4/4 anonim válasza:
Az igazi szép ombre tényleg jól néz ki. Nem tudom, mit vannak oda sokan, hogy már mindenkinek ez van. Egy csomó embernek van egyforma haja, csak éppen más típus, nem ombre. Nem is lehet mindenki különböző.
Nekem legjobban a lépcsőzetesen vágott fazon tetszik és abban ombre, aztán szépen behullámosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!