Miért ne költhetnék 18000Ft-ot fodrászra?
18 éves lány vagyok. Mindig is gyűlöltem a hajamat, mert csúnya göndör.12 éves koromóta vasalom, de így sem hordhadtam kiengedve sosem, mert egy kis párától egyből összeugrik és olyan leszek, mint egy mikrofonfej. Annyira utálom, hogy 2012 nyarán megfogdtam az apám hajvágógépét és levágtam picire. Depressziós lettem és nem is jártam sehova(szószerint sehova).Mire megkezdődött a suli kicsit nőt, de egyből göndörödött és csúnya volt így azóta is vasalnom kell.Most kb. a mellemig ér, de nagyon tönkre van menve. A fodrászom ajánlotta a Brasil cocou-t, amitől 3-4 hónapig egyenes lesz. Nagyon szeretném, ha hordhatnám kiengedve és nem kellene minden reggelt a hajsimítómmal kezdenem.
Ez nem egy olcsó dolog, de féléve dolgozom, minden pénzt haza adok. Most téli szünetben direkt ezért túlóráztam.Karácsonykor és Szilveszter éjjel is dolgoztam. Ma mikor mondtam anyunak, hogy holnap 3-ra van időpontom a fodrászhoz és mennyibe fog kerülni egyből ordibálni kezdett és elhordott mindennek, amiért van pofám ennyi pénzt kiadni.
Ő nem érti meg, hogy ez nekem mennyire fontos.Nem tudja milyen érzés, amikor meglátok egy szép, egyenes hajú lànyt és arra gondolok, hogy nekem sosem lehet olyan.Nagyon önbizalomhiányos vagyok emiatt és utálok tükőrbe nézni is. Nem járok bulizni, sulin és a munkahelyemen kívül nem járok sehova, barátaim is alig vannak.
Egyébként nem vagyunk szegények sem.Mindennap van mit ennünk, van mindenünk..akkor egyszer az életben miért ne költhetnék ennyit magamra?
Nekem is ilyen hajam van
Semmit nem lehet vele csinálni. Kivasalom, kis eső és már be is kunkorodik, göndörödik.
Nekem is a Brasil cocou-t ajánlották. Nem vált be. Persze a profi fodrász kitudta venni a göndörséget, és sima egyenes volt a hajam, egészen addig amíg meg nem mostam..A göndörséget sosem fogod eltüntetni. Az állandó vasalás miatt teljesen tönkre vágod a hajad és ha nem hagyod abba, akkor 40 évesen már nem kell aggódnod a göndör hajad miatt. Én ezért nem is vasalom már.
Kedves kérdező. Nekem meg természetes rozsdavörös hajam van. Gyerekként a Vuk vagy róka becenévvel csúfoltak. Utáltam, hogy vörös vagyok. El se hinnéd hány átsírt éjszakám volt.
Felnőttként barna hajjal éltem. Majd szerelmes lettem egy férfiba aki eleinte csak a barátot látta bennem. A férfi húga mondta nekem, hogy a bátyja különleges lányokra bukik. Megtehette, mert baromi jól néz ki, emellett jó humora és okos is. Akkor valamiért úgy gondoltam, hogy az eredeti rozsdavörös hajam esetleg különleges lehet neki. Így visszaállítottam az eredeti hajszínemet. Észrevette, és ledöbbent amikor megtudta, hogy a barna haj volt a festett, és a vörös az eredeti.
Az első mondata: De hát miért utáltad? Csodás a hajad színe..
Nos azóta a férjem, és ma már imádom a vörös hajamat.
Ja, nem is olyan régen találkoztam az egyik általános iskolai osztálytársammal. Sokat beszélgettünk, szóba jött a hajam színe is. Az osztálytársam akkor mondta el, hogy ő csak irigységből csúfolt, pedig bármit megtett volna azért, hogy ugyanolyan színű haja legyen.. Jó tudni, hogy sokan csak féltékenységből vagy irigységből csúfolják a másikat..Na igen, a gyerekek kicsit gonoszak is tudnak lenni.
Hogy ezt miért írtam le? Mert szerintem sok srácnak igenis vonzó a göndör haj, sok lány meg igenis vágyik göndör hajra. Te szerencsés vagy mert neked olyan hajad van amire másik csak álmodnak. Ne tedd tönkre hajvasalással, mert felnőtt korodra nem lesz mit kivasalni.
Ó,de szivesen cserélnék veled!Szögegyenes hajam van,nem győzöm daueroltatni.De ugye ez is tönkrevágja:(
Ne foglalkozz anyuddal,menj el és próbáld ki,hátha beválik és az önbizalmadnak is jót tesz!
Még annyit hozzátennék,hogy ne add oda az összes fizetésed,így nem tud kiabálni,hogy mit mennyiért veszel!!
Megdolgoztál érte, nem anyuci pénzét költenéd. Menj, csináltasd meg. Ha beválik, akkor 3 hónapig tartós lesz, negyed évente 18 ezer ft meg nem sok, ha ettől lelkileg is helyrejössz. A dilidoki sokkal drágább.
Arra figyelj oda, hogy jó helyre menj, amit sokan dícsérnek, és sok a jó tapasztalat.
tegnap 23:06
A te hajad is csodaszép, jaj mit meg adnék, ha nekem ilyen lenne. Kérdező, nézd a VVt, ott van egy hatalmas göndörhajú csaj, aki imádja, hogy olyan a haja és mindenkinek tetszik.
"Ez nem egy olcsó dolog, de féléve dolgozom, minden pénzt haza adok."
Ha mindenetek megvan miért kell hazaadnod a pénzed? A szüledi kötelessége hogy eltartanak és fedezik a kiadásait legalább 18. évedig de utána is ha szükséged van erre. Ezt tudták akkor amikor gyermeketvállaltak. Miért kell neked azt a zsebpénzt amit megkeresel haza adnod??!! Anyád és apád dolgozon, majd te is ezt fogod tenni amikor ennyi idős leszel mint ők. Azt csinálasz a pénzeddel amit akarsz, ha megkeresed. Mi az hogy anyád ordít veled? Anyád kihasznál és elveszi a pénzed! Mindenki arra költ amire szeretne. Ha ennyire zavar menj nyugodtan, amugy is sokan járnak rendszeresen fodrászhoz! Anyádék dolga lenne tanítatni és fedezni a költségeidet ameg teljesen nem állsz a saját lábadra! Nem pedig anyagilag levenni...Micsoda szülők vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!