A szeméremszőrzetemet hogyan távolítsam el?
Figyelt kérdés
nem szeretném borotválni mert ugy hamar visszanő és szúr meg mikor nő vissza apro patanások jelenesk meg. epilátoral nagyon fáj. igazábol gyantázni szeretném mert a lábamat és a honajamat is szzal szőrtelenitettem de nagyon félek h fájni fog. Az a terület gyantázás szempontjából érzékenyebb mint a hónaj és jobban fáj??2007. okt. 28. 19:44
1/7 anonim válasza:
Én epilálom, sztem a gyantázás se fáj jobban! Ha a hónaljadon kibírod akkor ott is!
2/7 anonim válasza:
hali!
én is rászántam magam 1 éve, mert a hónaljamat és a lábamat is gyantáztatom. a kozmetikus az első huzással beszakitotta a bőrömet, irdatlanul fájt, pedig az még csak a bikinivonalam volt...bár azt mondta, ez azért lehetett, mert előtte csak borotváltam és megerősödött...én azóta csipesszel szedem, egyesével.elég fárasztó, és minden barátnőm hülyének néz érte:) de nekem megéri 3 hetente azt az 1 órát...
3/7 anonim válasza:
én is csipesszel szedem.probáltam már epilálni,meg borotvával.de mindketto nagyon irritálta a boromet.ha csipeszt használok,ilyen gondok nincsenek.és nemtudom miért de ha epilálom akkor már egy hét mulva visszano,de ha csipesszel szedem akkor tényleg akár 3hétig is birja,ahogy az elottem hozzászolo irta.
4/7 anonim válasza:
Sziasztok... Fura azt hallani hogy valaki/kik csipesszel szedik. én borotválom, bár majd belehalok, amikor 2 nap után már szúr, és olyankor nem könnyü leszedni, csak amikor már pérnapos:(. Csak annyi kérdésem lenne, hogy az egészet ugy szeditek?? huh... türelem az kellhet... a kérdezőnek: ne kezdd el a borotválást, mert hamar beleunk, és nagyon gyakran kell csinálni. akkor inkább szenvedj egy kicsit a szépségedért, minthogy tönkretedd a tested...
5/7 anonim válasza:
hát igen,elég idoigényes de megéri mert tényleg a borom se pattog ki tole egyáltalán,a borotvával ellentétben.és ez is igaz,amit irtál,hogy nagyon tonkreteszi a borotva a bort.Na ezért szedem csipesszel.az epilátor sem jo arra a helyre sztem.persze nem az egészetr csipesszel szeem ki.csak ameddig hozzátudok férni. egészen lent már borotválom.
6/7 anonim válasza:
Bocsi, de inkább maradok a gyantázásnál,minthogy csipesszel szedegessem!
7/7 anonim válasza:
Ha már túl hosszú,a nagyját ollóval levágom,a többit pedig szőrtelenítő krémmel távolítom el.Ez egyáltalán nem fájdalmas, s eltart addig,mint bármely más eljárás.Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!