Hogyan távolítsam el a szőrt?
Fürdéskor, borotvával, nekem sikerülni szokott. Ha érzékeny ott a bőröd, akkor nem javaslom, de újabban már epilálóval csinálom.
A szőrtelenítő krém is jó lehet, bár még nem próbáltam.
Csak arra vigyázz, hogy az egy nagyon érzékeny terület, ha megsérül igen kellemetlen lehet.
Hát, szinte megnyugtató, hogy nem csak én küzdök ezzel a problémával :P Múltkor megpróbáltam legyantázni, érdekes pozitúrákat kellett felvennem hozzá és nem is ment a legjobban - igaz, akkor gyantáztam először itthon :)
Amúgy kedves első, ha leborotválod, nem marad ott kicsit sötétebb a bőröd?
Értem... és még egy kérdés, ha nem vagyok túl tolakodó (habár itt anonimban igazán nincs mit szégyellni :D )
Az egész "lenti" terület szőrösebb egy kicsit az átlagnál? Mármint a bikinivonalnál vagy épp a hüvely környékén?
Nem értem, hogy jön ez ide, de ha már így érdekel, megmondom. Nem, nem szőrösebb az átlagnál, bár barna hajú vagyok, általában nekik szőrösebb, mint a szőkéknek. De az átlag barnánál nem szőrösebb.
Remélem eléggé kimerítő volt a válasz :-)
Lehet, hogy van némi köze a szőrösséghez, de nyugi, mindenkinek ilyen egy kicsit, vagy jobban, de ez teljesen normális.
Hogy egyesek mennyire hülyék ezzel kapcsolatban, arról itt egy cikk:
Én szőke vagyok :).
és egyébként húúú de megkönnyebbültem, azthittem, ez csak nekem van így, most megnyugodtam :D:D Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!