Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan távolítsam el a szőrt...

Hogyan távolítsam el a szőrt a hasamról? Nagyon nagyon sok van rajta. Milyen módszerek vannak erre amik nem is nagyon költségesek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre csak a gyanta a megoldás (ami nem olyan költséges). Saját magadnak is le tudod gyantázni, nem kell feltétlen kozmetikushoz menni, de lehet első alkalommal jobb lenne, ha kozmetius csinálná, tudna tanácsot adni, hogy kell... Borotva semmiképp, epilátor szerintem nem szerencsés.
2009. jún. 23. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Borotvaval akarmennyire is az van mondva , hoyg nem erosodik, elofordulhat . En epillalom , bar nem olyan veszes es szerintem sokan kuszkodnek hasonloval. Az egyik barinom is ! O nem foglalkozik vele , pedig rovidebb polokat is hord ...

A masik megoldas, ha vegleges szortelenitesre mesz el . Ami ugyen kicsit borsos , de ha lehet hinni , akkor egy eletre megszabadulsz tole.

A harmadik pedig az , hogy ezek mogott hormonalis valtozasok vannak . Amit jo lenne kivizsgaltatnod, mert ettol meg vannak durvabb dolgok is . Es idovel ne adj Isten nalad is jelentkezhet .

Ha gondolod irj privit , hatha tudok segiteni , bar nem vagyok orvos, de eltudom mondani hova menj segitsegert .

2009. jún. 23. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyanta: Nem nő tőle a szőr kb. 2-4 hétig, viszont, szőrbenövés lehet ami olyan mint egy pattanás, mert nem tud kibújni a szőr a bőr alól.

Borotva: Gyorsan megvagy vele, gyönyörű selymes lesz, de utána benne van az a kockázat, hogy brutálisan kipattogsz tőle, és az ocsmány.

Epilátor: Egyenként szarabb érzés a szőrszálakat kitépkedni, mint gyantával csoportosan.

Egyszóval: A gyanta a legjobb! :)

2009. jún. 23. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:
lehet ez a sok szőr a tabi miatt is mert most kezdtem szedni
2009. jún. 23. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szőrtelenítő krémet használok oda,majd mikor még nem nagy akkor leepillálom!
2009. jún. 26. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!