Hogyan távolítsam el?
Figyelt kérdés
Miteszerekről van szó,hogyan,mi módon tudnám őket eltávolítani azon kívül ,hogy szét nyomom az arcom??
14/L
2009. dec. 28. 13:36
1/4 anonim válasza:
clean and clear ez jó fajta én mindennap használok garnier arc tisztítót és kettő együtt nekem eltűntek a mitesszereim
2/4 anonim válasza:
kozmetikushoz is elmehetsz, ha nem akarsz otthon kísérletezni a tükör előtt.
4/4 anonim válasza:
NE NYOMKODD SZÉT, ha nem akarsz úgy járni, mint én. Bízd inkább kozmetikusra. Nekem nem használt ugyan, de még mindig jobb, mntha te csinálnád. Kipróbáltam nagyon sokmindent, hiába, nemrég rátaláltam egy kis patikaszerű üzletre, ahol gyógyteák, gyógynövénykivonatos krémek, gélek és lötyik vannak. Kipróbáltam párat, és használnak! Ajánlom neked is. Nem drágább, mint az avon, oriflame meg mittudom én milyen agyonreklámozott dolgok, de hatásosabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!