Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan távolítsam el a szőrt...

Hogyan távolítsam el a szőrt a hónaljamról? Meg sosem csináltam.

Figyelt kérdés
15/f
2009. máj. 20. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
borotva,gyanta,epilátor,szőrtelenítőkrém(bár ezt én nem igazán szeretem:):):))
2009. máj. 20. 15:28
 2/5 anonim válasza:
szerintem ne állj neki borotvával, inkább ha van otthon hajnyíró gépetek akkor nullással menj végig rajta és el van intézve. ha meg tartosabb megoldást keresel akkor meg hideg gyantát lehet venni a boltban és azzal.
2009. máj. 20. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én gyantázom, de az eléggé fájdalmas, ha te nem vagy mazoista akkor borotváld inkább :D

16/f

2009. máj. 20. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

borotváld!!!

ha még most csinálod először akkor nem javaslom az epilálás és gyantázást mert még érzékeyn a bőröd,,nekem tövv éves boortválás után kiedződött a bőröm ahhoz hogy le tudjam epilálni ugy hogy ne pattogjon ki,,most már sima és egyáltalán nem látszik a tüsző hoyg piros,,,szerintem egy pasinak elég ha borotválja,,mert nálatok az se gáz ha félcentisre meghadjátok ott a szőrt,,

vegyél egyszer használatos borotvát ,(ami persze nem csak egy alkalomra jó )egy csomagban van avgy 5 db,,meg szükséged lesz borotvahabra..akkor cisnáld mikor fürdessz hoyg jól felpuhuljon a bőr,,bekened habbal majd előszőr fentről lefelé haladva borotválod majd lehet ellentétes irányba is.közben a borotvát vizezed ,,ha szőrös a borotva akkor megütögeted a kádon ....... ,,ennyi deot meg madj később tegyáél fel ,,lehet az elején ki fog pattogni előfordul ,,páromnak is igy volt de megszokta a bőre,,meg nagy edzések előtt nem nagyon érdemes leszedni mert az izzadságtól kipirosodhat...menni fog ,!

2009. máj. 20. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Fiú vagy, minek borotválod? Jézusom, ez olyan undorító.

Mindegy, a borotvát ajánlom.

18 / L

2009. júl. 2. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!