Hogyan távolítsam el a szőrt a hónaljamról? Meg sosem csináltam.
Én gyantázom, de az eléggé fájdalmas, ha te nem vagy mazoista akkor borotváld inkább :D
16/f
borotváld!!!
ha még most csinálod először akkor nem javaslom az epilálás és gyantázást mert még érzékeyn a bőröd,,nekem tövv éves boortválás után kiedződött a bőröm ahhoz hogy le tudjam epilálni ugy hogy ne pattogjon ki,,most már sima és egyáltalán nem látszik a tüsző hoyg piros,,,szerintem egy pasinak elég ha borotválja,,mert nálatok az se gáz ha félcentisre meghadjátok ott a szőrt,,
vegyél egyszer használatos borotvát ,(ami persze nem csak egy alkalomra jó )egy csomagban van avgy 5 db,,meg szükséged lesz borotvahabra..akkor cisnáld mikor fürdessz hoyg jól felpuhuljon a bőr,,bekened habbal majd előszőr fentről lefelé haladva borotválod majd lehet ellentétes irányba is.közben a borotvát vizezed ,,ha szőrös a borotva akkor megütögeted a kádon ....... ,,ennyi deot meg madj később tegyáél fel ,,lehet az elején ki fog pattogni előfordul ,,páromnak is igy volt de megszokta a bőre,,meg nagy edzések előtt nem nagyon érdemes leszedni mert az izzadságtól kipirosodhat...menni fog ,!
Fiú vagy, minek borotválod? Jézusom, ez olyan undorító.
Mindegy, a borotvát ajánlom.
18 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!