Távolitsam el a honaljszörzetemet?
Hát ez egy jó kérdés.
Sok pasi borotválja, de nekem az olyan furcsa...Most lehet lepontozni és jönni a higiénia szöveggel meg az igénytelenséggel, de nekem olyan furcsa ha egy pasi tök csupasz. Még ha a hónaljáról is van szó. Nem mondom, hogy szép látvány az ha nagyon hosszú (most hirtelen a VV-ből Alekoszt tudom említeni mert neki hát elég érdekes...) de a csupasz sem tetszik nekem. Esetleg levagdosni rövidre?
Amúgy ha fiú lennék én sem tudnék dönteni hogy milyen legyen. :D
Ha b.zi vagy akkor távolítsd el láncfűrésszel...
Nem kell azzal semmit se csinálni, elég a dezodor.
az en baratomnak is csupasz:) szerintem az ugy a jo, igenyes apolt. ajanlom a borotvat mert az kevesbe faj es a fiuk alltalaban nem birjak a gyantazast, meg az korulmenyes is, vagy lehetoseg kent meg ott van a depilalo krem az sem rosz s azzal meg sem vaghatod magad:)
21/L
engem nem zavar
abszolút nem vagyok büdös miatta, ez a legnagyobb baromság amit valaha hallottam :)
Ha szőrösebb típus vagy és csak a hónod alját borotválod ki, akkor úgy nézel majd ki, mint egy bunda, amit két helyen kirágott a moly. :)
Ha idegesít a hónaljszőr, akkor vágd vissza hajvágóval, vagy testszőrnyíróval. Nagy előnye:
- Nem fog szúrni
- Férfias és ápolt
- Nem gyulladnak be a szőrtüszők
Nekem ez jön be.
Sztem borotváld le.. Ez számomra egy higiéniai alap:)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!