A ricinusolaj mennyi idő múlva kezd hatni?
Figyelt kérdés
Nyáron már használtam 2 hónapig, akkor egy minimális változást láttam. Csak arra lennék kiváncsi, hogy hosszabb távon mennyi idő alatt fog látszódni látványosan a növekedés?2014. dec. 29. 22:33
1/9 anonim válasza:
Szemöldökön,szempillán hamar, a haj az húzósabb.
Attól függ, hogy milyen állapotban van illetve szervezetfüggő is.
Hogyan használod? Attól is függ!
2/9 anonim válasza:
Nekem fél év alatt se hatott, csak hullott tőle a hajam.
3/9 A kérdező kommentje:
Amikor használtam, akkor hetente 2-szer simán felkentem a hajamra, rá sapka és ha aznap nem mentem sehova, akkor egész nap rajta hagytam.:)
2014. dec. 30. 00:20
4/9 anonim válasza:
Nekem is csak hullott tőle a hajam :/
5/9 anonim válasza:
Olajat fejbőrre kenni alapból nem szabad mert hajhullást fog okozni. A hajnövekedés (mint ahogy tanítják is) a genetikán múlik és nem lehet gyorsítani, se lassítani... főleg nem egy növényi olajjal. A ricinus még csak hajápolásra sem jó, mert semmi hatása nincs rá, azon kívül hogy zsírosít.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem sokkal szebb lett tőle a hajam..:)
2014. dec. 30. 22:31
7/9 anonim válasza:
egyet értek:)
fejbőrre kell kenni és nem szabad mondjuk egész éjjel rajta hagyni mert eltömítheti a pórusokat, nem kap elég oxigént a fejbőr és maximum attól, de tényleg nem hullhat tőle ki a haj...
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:))
2015. jan. 1. 17:27
9/9 anonim válasza:
Ha valaki tudja hogy kell használni nem hullik a haja..... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!