Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanasos az arcom....

Nagyon pattanasos az arcom. Mit tegyek? Kep leirasban.

Figyelt kérdés
Nagyon pattanasos azarcom.Kezelgetjuk tinitonikkal de nem nagyon hat. Mit kene csinalnom hogy elmuljanak? Valami tanacs? [link]

#pattanás #tonik #nemakarelmulni #csunyapati
2014. dec. 29. 17:33
 1/7 szamo77db ***** válasza:
Hát ez bizony elég csúnya! De így voltam én is tini koromban. Mindig legyen nagyon tiszta a bőröd! Annak idején én naponta 3x mostam meg az arcomat. Langyos vízzel, kamillás szappannal és nem mindenféle tonikokkal. Nyomkodni, gyötörni szigorúan tilos, mert mindig csak rosszabb lesz. Keress fel bőrgyógyászt vagy kozmetológus szakorvost, szerintem gyógyszert is fogsz kapni. Nekem anno Tetrant, később Dalacin C-t kellett szednem. Mindenképpen lássa orvos, sürgősen!
2014. dec. 29. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Elmúlni majd az idő múlásával fog. Olyan arcvíz kell, amiben van mikroorganizmus ölő szer, pl. szalicilsav. De jó pl. a napi kétszeri letörlés 70%-os alkohollal. Nem szabad piszkálni az arcot, mert ezek lehetnek gennykeltő baktériumok (pl. Propionibaktérium), amelyek vakarással átvihetők egyik helyről a másikra. Meg lehet próbálni az UV lámpás kezelést a használati utasításban megadott napi legkevesebb idővel.
2014. dec. 29. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ami a nyakadon van, az nem pattanás. Szerintem övsömör is lehet.
2014. dec. 29. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi az az övsömbör?neha viszket is ami a nyakamonvan.Sajnos anyikam ammiteszereimet kinyomkodta nemreg.Okozhat valami bajt?
2014. dec. 29. 17:59
 5/7 supra01 ***** válasza:

Övsömör vagy herpesz ami a nyakadon van.

Lehetőleg minél előbb menj el egy bőrgyógyászhoz, mert ezt meg kell gyógyítani!!!

És ő az arcodra is tud tanácsokat adni!

MENJ EL ORVOSHOZ!!!!

2014. dec. 29. 19:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ciki ilyennel orvoshoz menni?
2014. dec. 29. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Sőt szükséges. Ahogy már mások is írták valószínűleg nem pattanások. Mindenképpen látlnia kell szakembernek és kezelni kell.
2014. dec. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!