Ha nem kezelem ki a korpát e fejbőrömből mi lesz? Többi lent
Én nekem is ez volt, kb 6-7 évig
Azért nem múlott el hamarabb mert megpróbáltam mindenféle szarral kezelni, míg végül ez év elejéig a napi extra erős samponnal kellett minden nap megmosnom, de ez sem volt elég végül.
Egyet érts meg, az azért olyan, mert meg kell erősödnie a fejbőrnek és ha nem hagyod hogy a szervezet magát kikezelje és megpróbálod mindenféle samponnal meg ilyennel kezelni csak rosszabb lesz idővel, persze a látszat először az megvan, de idővel mindig csak ront!
Ja és ne parázz az is sokat rá tesz ha emiatt parázol.
Én fél éve lassan semmit nem teszek rá és nagyon sokat javult, de egy alternatíva ha a saját reggeli vizeleteddel mosod meg, ez 100% os megoldás, hiába hangzik undorítóan. Gondolj csak bele, 95% víz és egyéb sók amit a veséd a saját véredből szűrt ki, a vérösszetétel egyensúlyának megtartásához. A mérget a máj szűri ki, nem a vese, ezt jól jegyezd meg! Először nekem is udnorító volt hidd el, és csak épp be be kenegettem vele, de miután semmi sem használt belementem. Ha hírességet akarsz látni, Medveczky Ilonát ajánlom, ő is ezt használja, és mondhatom jó bőrben van az öreg pi**a :D Először vízzel mosd le, másképpen rohadtul beissza az illatot a hajad. Ha nem teszel rá magától is helyrejön csak lehet 2,3 szor annyi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!