Nem engedi a mostohám, hogy melltartót vegyek magamnak, mert azt mondja, hogy nem kell még 14 évesen. Szerintem ciki, ha nincs, egyetlen egyem van, és szeretnék venni, de mit csináljak, ha ő nem engedi?
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 22:12
2/13 A kérdező kommentje:
de észre veszi ..
2014. dec. 25. 22:13
3/13 anonim válasza:
Kérd meg apukádat, hogy menjen veled vásárolni. Nem feltétlenül kell, hogy nőnemű legyen az, akivel ezt megbeszéled, vannak jófej apukák, akik nem ilyen prűdek, mint a szipirtyó :D
4/13 anonim válasza:
Jesszusom. Ilyen boszorkányok még léteznek? Szerintem állj ki magadért, a mi osztályunkban mindenkinek van már melltartója, és furcsa lenne, ha minden nap ugyanazt kéne felvenni. Én 15 vagyok, ha akarsz beszélni, írj csak :)
5/13 anonim válasza:
Ha valakinek van melle, és nem hord melltartót, az egyszerre kényelmetlen, ízléstelen, és illetlen. Ezt üzenem a mostohádnak.
6/13 A kérdező kommentje:
Jól van :D de most apukám elé hogy álljak oda? :))
2014. dec. 26. 13:45
7/13 A kérdező kommentje:
Vagyis ezt h mondjam el neki? Meg ha holnap megyünk vásárolni a mostohám is ott lesz, és akkor na, nem tudom mit tegyek :(
2014. dec. 26. 13:52
8/13 anonim válasza:
Ha holnap mentek akkor menj oda apuddal a melltartós részhez hogy kéne már egy. Semmi különös nincs ezen, ez is alap ruhadarab, mint a bugyi, zokni. 14 évesen már kell is.
9/13 anonim válasza:
Állj apukád elé és mond meg neki hogy már elég nagy korú vagy hogy melltartót vegyél fel mennyetek el vásárolni és ha jön a mostohád is akkor legalább látja hogy kiállsz magad mellett----nem tudom igazából hogy mit tanácsoljak mert nekem nincs ilyen gondom én ugyan így álltam anyukám elé nem tetszett neki de ez van el kell fogadnia hogy érett vagyok hogy már melltartót hordhassak:))
10/13 anonim válasza:
hogy beszélsz te róla? nem ő etet, ruház, viseli gondodat? akkor meg tisztelettel fordulj felé, talán sokkal megértőbb is lenne. Meg elmentek barátnőiddel és vesztek ha tényleg nem hajlik rá hogy vegyen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!