Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből barnát? . Lehetséges...

Feketéből barnát? . Lehetséges ez? . Vagy majd eredményként kapok egy répaszínű hajat? :S

Figyelt kérdés
A hajam eredeti színe sötétszőke. Most a Palette deluxe 800sal van bevestve sötétbarnára->szinte már-már fekete. Szeretném halványítani, ezért vettem vettem világos hamvasszőkét (Garnier Clor Nturals 8.1). A doboz hátoldalán mutatja, hogy a fekete hajamból majd középbarnát varázsol nekem...
2010. febr. 2. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Az kizárt dolog hogy a világosabb festék befogja a sötétebbet/festéket-festékkel világosítani nem lehet/esetleg a lenőtt rész lesz világosabb.Egy szőkítőporos-3-6-oxis samponos koktél(világosító mosás)sok alapos fésülgetéssel(a foltok ellen)álandó figyelemmel,ha lemostad(savas öblítés,citron vagy ecet az öblítőbe) sikerülhet,azután világos festék,hajpakolás,hajvégápoló,jó pár alkalommal elkel majd. De ha teheted inkább a fodrászt válaszd,otthon sok a macera vele.
2010. febr. 2. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan festéket veszel amire rá van írva hogy nem igényel előszőkítést( mert pl eleve van benne szőkítő) akkor talán -de egyátalán nem biztos - halványulna egy-két árnyalatot
2010. febr. 3. 03:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!