Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pórustisztítás után mit...

Pórustisztítás után mit használjak hogy lassabban tömődjön el újra?

Figyelt kérdés

Most megyek majd arctisztításra, mit használjak majd, ami segít abban hogy szép maradjon az arcom?

(azon kívül, hogy kérdezzem meg majd a kozmetikust.)

dec. 25. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Rutint állíts össze.
dec. 26. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Ahhhh szerintem semmi nem válik be minden csak kamu
dec. 26. 08:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Van rutinom. De fogyóban vannak a cuccaim, ezért akarok most valami újat is beiktatni, hogy tovább maradjon tiszta a porusom. Mivel kozmetikus itt felénk nagyon drága (22e csak a tisztítás) messzebb meg nem tudok menni. Magamnak meg nem tudom kinyomni. Megcsinalok bármit magamnak, hajvágás, Gyanta, szemöldök, bármi... De ezeket a kis g*ciket nem tudom kinyomni 😀
dec. 26. 09:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Agyagmaszk, szalicilsav
dec. 26. 09:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne is nyomkodd ki, mert tönkre teszi a bőröd. Idős korodra olyan lesz majd mint a narancs héja.
dec. 26. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont a gyantát nem merem magamnak 😂
dec. 26. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem muszáj sajnos nagyon szőrös vagyok. Rámenne a gatyám ha kozmetikába járnék emiatt is 😀
dec. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!