Ez normális 30 evesen hogy ilyen rancos a borom? Kep lent
Pici,alig lathato de én a tukorben latom hogy kezdek rancosodni.
Retinol, fenyvedo, stb mindent hasznalok es mégis ilyen csunya a borom. Még csak 30 sem vagyok.
4 hónap mulva leszek 30
Ilyen amikor teljesen felhuzom a szemoldokom,es ezeket a rancokat nagyon minimalisan de mégis látom akkor is ha nem csinálok semmit.
Az első képen semmi ráncot nem látok. A második meg ha ráncolod a homlokod, akkor persze hogy lesz.
Nekem is van már egy-két halvány a homlokomon, pedig én is használok mindent amit leírtál. De ez van, a rancosodást csak lassítani lehet, megállítani nem. Nyilván nem olyan a bőre egy 30 évesnek mint egy 16 évesnek.
28N
Ezt ma reggel csináltam, habar a kep minosege itt sem sokkal jobb
Ha nem rancolom ,nem igazan latszik semmi ,de a tükörben, közelről látom azokat a finom, halvány ráncokat.
Megprobalok kevesebbet mosolyogni, kevesebbet rancolom majd a homlokom és levaltom az arckrememet is egy még drágább,zsírosabb típusú kremre.
Más 30 éves 18-nak néz ki , én minimum 35-nek de inkább 40-nek, bár ez nem a homlok rancaim miatt van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!