Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez normális 30 evesen hogy...

Ez normális 30 evesen hogy ilyen rancos a borom? Kep lent

Figyelt kérdés

[link]

Pici,alig lathato de én a tukorben latom hogy kezdek rancosodni.

Retinol, fenyvedo, stb mindent hasznalok es mégis ilyen csunya a borom. Még csak 30 sem vagyok.

4 hónap mulva leszek 30

dec. 25. 19:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen amikor teljesen felhuzom a szemoldokom,es ezeket a rancokat nagyon minimalisan de mégis látom akkor is ha nem csinálok semmit.

dec. 25. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Normális
dec. 25. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Genetika, életmód(folyadék, dohányzás stb).
dec. 25. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Semmi baj nincs a bőröddel.
dec. 25. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Az első képen semmi ráncot nem látok. A második meg ha ráncolod a homlokod, akkor persze hogy lesz.

Nekem is van már egy-két halvány a homlokomon, pedig én is használok mindent amit leírtál. De ez van, a rancosodást csak lassítani lehet, megállítani nem. Nyilván nem olyan a bőre egy 30 évesnek mint egy 16 évesnek.

28N

dec. 25. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Baktérium / dns / genetika / hormon függő. Láttam én olyan 35 évest is, aki 18-nál kevesebbnek nézett ki.
dec. 25. 23:43
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
38%
Mimikai rànc lesz belőle, ja. Majd a botox megoldja.
dec. 26. 03:50
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nővéremé is ilyen mióta lefogyott
dec. 26. 08:26
 9/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt ma reggel csináltam, habar a kep minosege itt sem sokkal jobb

Ha nem rancolom ,nem igazan latszik semmi ,de a tükörben, közelről látom azokat a finom, halvány ráncokat.

Megprobalok kevesebbet mosolyogni, kevesebbet rancolom majd a homlokom és levaltom az arckrememet is egy még drágább,zsírosabb típusú kremre.

Más 30 éves 18-nak néz ki , én minimum 35-nek de inkább 40-nek, bár ez nem a homlok rancaim miatt van .

dec. 26. 08:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mivel nem látszik a képen semmi ránc, így akkor a ráncok ellen a nyilvánvaló megoldás, hogy még több kenceficét kensz a bőrödre. "Még drágábbat", ez egyértelmeűn meg fogja hozni a megoldást.
dec. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!