Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a könyökömig ér a hajam az...

Ha a könyökömig ér a hajam az már nagyon hosszúnak számít?

Figyelt kérdés
Vannak barátnőim akiknek leér a fenekükig, de nekem már ez is macerás. Sokszor kell igazgatnom, táskapánt, kabát... miatt, este is sokszor be kell igazítani hogy ne húzzam meg alvás közbe. Szeretem a hosszút, de ez szerintetek már nagyon hosszúnak számít? Vagy azért annyira még nem? Nem akarom levágatni, inkább vigyázok rá meg igazgatom, a vége is szép ápolt nem töredezett.
2014. dec. 21. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Egyénfüggő kinek mi a nagyon hosszú :)

Nekem ettől hosszabb a hajam és ezt sem érzem nagyon hosszúnak, csak éppen hosszúnak, szóval nekem a tiéd is max éppen hosszú. De van akinek már a mellig érő is nagyon hosszú, erre értettem, hogy emberfüggő :)

2014. dec. 21. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Könyök? Akkor kb. a derekadig érhet. Erre a legtöbb fodrász már a "nagyon hosszú"-árat számolja, szóval annak számít.
2014. dec. 21. 19:52
 3/4 piriiiii ***** válasza:
Csak hosszú. A nagyon hosszú mondjuk a segged alja, a nagyon-nagyon hosszú meg a térdhajlatod. :D
2014. dec. 21. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam ez csak hosszú, a nagyon hosszú derék alatt kezdődik.
2014. dec. 22. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!