Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok mondani olyan "csodasze...

Tudtok mondani olyan "csodaszert" amitől jobban nő a hajam?

Figyelt kérdés

2014. dec. 19. 15:09
 1/6 anonim válasza:
0%
2014. dec. 19. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A hajnövekedés genetikán múlik. Se a ricinus, se semmi más amit a fejedre kensz nem változtat rajta.
2014. dec. 19. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs semmilyen "csodaszer", amitől gyorsabban nőne a haj.

A ricinusolajtól sem nő gyorsabban, az egy hashajtó, semmi nincs benne, ami befolyásolná a hajnövekedést. 100 emberből kb. 1-nél hatásos, neki is csak azért, mert annyira bebeszéli magának, hogy HATNI FOG, hogy elindul a placebo hatás.

2014. dec. 19. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Én egy ideig használtam ricinust, aztán hullott tőle a hajam. Amúgy nem rossz dolog, szemöldökömet pl dusította, meg a szempilláimnak is jót tett.

Esetleg koffeines sampon, nekem attol mondjuk több hajam lett.

De fontos az, hogy egészséges legyen. Ha mindennap szárítgatod meg vasalod, nem fog olyan gyorsan nőni.

2014. dec. 19. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia, régebben én is azt hittem, hogy genetikán múlik mivel kipróbáltam minden olajat, szeszt, sampont, multivitamint és semmi nem használt. DE... 3 hónapja szedek egy természetes anyagokból álló étrendkiegészítőt tele zöldséggel, vitaminnal, antioxidánssal és szó szerint kétszer olyan gyorsan nő tőle a hajam mint előtte. (jól látszik a lenövésből eddig havi 1 centit nőtt a hajam, most 2-2,5 és azért nem mindegy egy évben hogy 12 centit nő vagy 24-30at :D )

A pontos nevet nem tudom megmondani, mert én már más dobozba töltöttem át (megfeleztem mással) de szerintem próbálj találni egy jó kis vitamindús kiegészítőt.

Hozzáteszem, hogy alapból egészségesen étkezem sok zöldséggel, gyümölccsel, vízzel évek óta, de attól még ugyanúgy 1 centit nőtt egy hónapban eddig.

2014. dec. 20. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is minden hajszeszt, olajat, sampont, pakolást, hajvitamint végigpróbáltam. Egyes egyedül a biotin kapszulától nőtt gyorsabban a hajam, viszont attól meg olyan pattanásos lett az arcom, hogy csak egy hónapig szedtem.
2014. dec. 20. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!