Tudtok olyan természetes szappanokat mondani, amikkel lehet zsíros hajat mosni és nem szárítja ki, hanem ápolja?
Felejtsd el, hogy szappannal mosol hajat, nem tenne jót neki.
Ha természetes dolgot akarsz akkor a samponodba rakjál levendulaolajat, esetleg próbáld ki a csalánsampont, vagy a csalánvizes öblítést, ezek mind segítenek a zsíros hajon.
1. szappant teljesen természetes anyagből lehetetlen, ismétlem lehetetlen készíteni!
2. felejts el mindent amit eddig használtál zuhanyzás közben!
Nekem is ez a cucc volt, aztán egyre erősebb és erősebb szer kellett rá, ami le is vitte egy napig max, míg végül oda jutottam, hogy estére "folyt" a zsír a homlokomről, már bocs a kifejezésért :D
Aztán logikusan elgondolkodva arra jutotta, ha már egyik se segített, és nem is fog egyikse, minek használom? Majdnem egy éve nem teszek még véletlenül se semmilyen készítményt a testemre fürdéskor, azóta szépen kb 1-3 hónap alatt rendbejött a hajam is meg a bőröm is.
Érdekes, én internet találtam rengeteg olyan szappant aminek az összetevő részéhez csak természetes összetevők voltak írva. pl. a mannaszappanok
meg hogy lett jobb csak a víztől? a víz nem tud lehozni minden koszt! ráadásul ha sosem használunk valami mosakodóizét, nem leszünk büdösek? nekem ez annyira furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!