Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok olyan természetes...

Tudtok olyan természetes szappanokat mondani, amikkel lehet zsíros hajat mosni és nem szárítja ki, hanem ápolja?

Figyelt kérdés
pl. úgy, hogy teafás szappan, kókuszos szappan (nem tudom, hogy ezek jók-e rá)

2014. dec. 11. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Oké, és ha olvastad, láttad őket, alapból annyira nagyon tudod miért tetted fel a kérdést?

Amúgy nem fura, hogy az emberek többsége úgy tudja, hogy a szappan nem tesz jót neki te meg elkezded itt magyarázni, hogy milyen jó és akkor már neked van igazad?

Amúgy ennyi erővel egy oldalon az írták, hogy a majonéz tök jó a hajra, egy barom miatt kezdjük el reklámozni mint egy csodaszert?

2014. dec. 11. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én használok natur szappant (mannaszappan)a hajamra is.Nekem bevállt.Kicsit macerásabb,de sokkal egészségesebb a hajam és a fejbőröm mióta használom(kb.másfél éve kezdtem).Előtte kókuszvajat teszek fel pakolásként minimum fél órára.Utána mosom meg a szapannal és az utolsó öblítést almaecetes vízzel ajánlják de én azt nem szoktam.
2014. dec. 12. 08:45
 13/16 A kérdező kommentje:
#10 és #12: köszönöm! végre érkeztek normális válaszok is! meg fogom próbálni!
2014. dec. 12. 15:47
 14/16 A kérdező kommentje:
#11: te aztán nehéz eset vagy :) látszik, hogy még sosem próbáltál semmiféle natúrkozmetikumot és ezért fikázod őket.tudod, ezek a természetes összetevőkből készült szappanok, nem olyanok, mint a mindenféle sz@rral teli mű bolti vackaid. azok tényleg károsítják a hajat, de a natúr szappanok nem.
2014. dec. 12. 15:51
 15/16 A kérdező kommentje:

utolsó ez nagyon jól néz ki :D

aki meg nem ért hozzá az ne írjon :)

2014. dec. 16. 15:24
 16/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok: 19/L
2014. dec. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!