PuszyNyuszy kérdése:
Csíkok vannak a lábamon, valaki meg tudja mondani, hogy miért?
Figyelt kérdés
Kb egy fél éve elkezdtek megjelenni rajtam halványabb csíkok,nagyrészt a combomon.Nem nagyon merek rövidgatyát sem venni,mert eléggé látszik.Kicsit hasonlítanak anyukám terhességi csíkjaihoz.Tudja vki hogy mitől lehet és hogy hogy tüntethetem el őket?2014. nov. 22. 01:40
1/5 anonim válasza:
Strianak hivjak. Hirtelen hízás, nyulas okozhatja. Nem tunik el, max. idővel halványabb lesz.
2/5 anonim válasza:
Stria, szokj hozzá, mert eltűnni nem fognak. Amúgy elég sok mindenkin van ilyesmi, nincs ezzel semmi gond, nem kell emiatt 40 fokban is hosszú nadrágban járni.
3/5 anonim válasza:
Nekem is vannak a combom körül meg a fenekemen. Ezeket nem lehet eltüntetni, talán műtéttel. Viszont használok rá nivea body oil q10-et, ez megakadályozza az újabbak kialakulását és kicsit halványít is a már meglevőkön.
4/5 anonim válasza:
Nekem is vannak a combomon, ami miatt régebben utáltam rövidnadrágot hordani.
Mint ahogy az előttem szólók írták, hirtelen hízás esetén a bőr nagymértékű nyúlása, valamint ellentétes esetben nagyobb mértékű fogyás is előhozhatja.
Korábban nagyon zavart, féltem tőle, hogy a leendő páromnak nem fogok tetszeni emiatt, de ez sosem zavarta egyik barátomat sem. Nagyon gyakori a nők körében, megszabadulni nem tudsz tőle, nekem személy szerint nem igen váltak be a krémek. A mai napig viszonylag élénken látszanak. Megtanultam elfogadni őket.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 23. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!