Sötétbarna hajból lehet csinálni fehér hajat? Egyszeri alkalommal meglehetne oldani, ez tulajdonképen leszívás lenne? Nem lennének bökkenők h pl narancssárga lesz?
Amúgy fiú vagyok sötétbarna hajú, szemű, szemöldökű szemöldököm közepesen "dús" bőrszínem nem túl világos inkább "átlagos".
Szóval jól állna és megoldható lenne a fehér haj szín?
Thranduil a kedvenc filmem egyik kedvenc szereplője küllemre :)
Igen neki meg Legolas-nak is jól áll ez a nagyon szőke haj, én is ilyesmit szeretnék (hamvas szőkét)
Egy éve növesztem hajam kb, nem rég feketére lett színezve, de majd nyáron beakarom festeni ilyenre.
Most fekete a hajam színezővel.Egyszeri alkalommal tudok majd nyáron belőle hamvas szőkét csinálni annyira letudják 1.re szívatni?Meg nem tudom mennyire kirívó nem nagyon láttam még hasonlót de pesten lehet van :/
Nekem is a Hobbit a kedvenc filmem, és a gyönyörűséges Thranduil a kedvenc karakterem. Ezért is az ő képét linkeltem, mivel ha világosszőke hajat említenek egyből ő jut eszembe. :D
Amúgy a hajfestéshez nem nagyon konyítok, mivel én soha nem festettem a hajam és nem is tervezem. De másokon nagyon tetszik az ilyen haj, annyira szép. És jó ötlet az is hogy növeszted a hajad, hiszen a hosszú sokkal szebb.
Amúgy szerintem először fodrásszal csináltasd, és ő majd elmagyarázza lépésről lépésre, hogy hogy kell ezt a színt elérni és utána szerintem otthon is menni fog.
Sötét barna az eredeti hajszínem.Most hajszínezővel fekete színű.
Egyszeri alkalommal megoldható a szürke haj?
Valaki látott már szürkés hajat élőben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!